Beetje puzzelen voor Patrick Akerboom?

14-09-2012 07:20

Jodan Boys trainer Patrick Akerboom zal morgen iets moeten schuiven in zijn opstelling t.o.v. de vorige weken. Zo zijn een aantal spelers niet inzetbaar of een twijfelgeval. Tim Roggeveen, die afgelopen zaterdag na een half uur al uitviel heeft last van zijn heup. Ook Maarten Cieremans is een twijfelgeval, hij heeft een lichte blessure aan de knie. Ook Mo Bellahcen is een onzekere factor. Hij trainde maandag en dinsdag niet mee. De middenvelder heeft al enkele weken last van liesklachten. Thomas Verheijdt heeft een lichte blessure aan de voet en Osvaldo de Pina, Diego Liefden en Mick van der Kaa zijn zeker niet inzetbaar.

Overigens moet de tegenstander van morgen, Excelsior '31, ook een aantal aanpassingen doen. Zo is de vaste doelman Arjan Kok een aantal weken uitgeschakeld. Kok raakte geblesseerd door een bedrijfsongeval. Reserverkeeper Jordy van der Berg zal vermoedelijk zijn plaats gaan innemen. Ook is het maar de vraag voor trainer van Dijkhuizen of Marco Aydin, Niek Davina en Cenk Uguz weer volledig fit zijn. Vooral Aydin zal gemist worden bij de Rijssenaren. Hij speelde een paar goede wedstrijden in het begin van de competitie en wist hierin één keer te scoren.

Mocht Patrick Akerboom niet kunnen beschikken over de eerder genoemde spelers, dan zou de opstelling er wel eens als volgt kunnen uit zien:
Michael de Leeuw, Bram van Loon, Jesse Kok, Mark Veerman, Ahmed Ali, Peter Graafland, Gino Mulder, Leroy Brank, Remco de Rijk, Kees Graafland, Adil Akanaoui.
Verder zullen ook Erwin van der Klis en Jeroen Borsboom een kans maken op een basisplaats. Zij speelden afgelopen dinsdag een goede oefenwedstrijd tegen VVIJ.