Borsboom, Kok en van Bilsen tekenen bij, Mulder vertrekt

11-03-2014 05:54

Nadat eerder al een groot deel van de huidige selectie aangegeven had komend seizoen te blijven, zijn hier nu weer drie spelers aan toegevoegd. Jeroen Borsboom, Michael van Bilsen en Jesse Kok hebben inmiddels aangegeven ook volgend seizoen voor Jodan Boys te spelen. Jeroen Borsboom gaat volgend seizoen beginnen aan zijn derde termijn, nadat hij van stadsgenoot sv DONK was overgekomen. Jesse Kok is momenteel bezig aan zijn zevende seizoen en gaat dus voor termijn acht. Michael van Bilsen kwam in 2011 over van vv Alphen en gaat dus voor zijn vierde seizoen bij Jodan Boys.

Gino Mulder heeft er inmiddels vier seizoenen opzitten bij Jodan Boys. Mulder kwam in het verleden uit voor Katwijk en Haaglandia. Mulder was een aantal seizoenen van vaste waarde, alleen dit seizoen viel de speler buiten de boot. Met tot nu toe slechts drie wedstrijden in competitieverband (waarvan twee invalbeurten) en vijf speelbeurten in andere wedstrijden, gaat de aanvaller zijn heil elders zoeken. Mulder speelde in vier seizoenen zo'n 90 officiele wedstrijden voor Jodan Boys 1, waarin hij zo'n 15 keer wist te scoren. Uiteraard wensen wij Gino veel succes en bedankt voor de inzet de afgelopen jaren.

Met Remco de Rijk, Mo Bellahcen, Jan Willem Schep, Kees Graafland en Roald Heerkens is overigens nog geen overeenstemmig bereikt.

 

Hieronder een overzicht van de blijvers, vertrekkers en spelers waarvan nog niet bekend is wat ze gaan doen.

 

Michael de Leeuw        Vertrekt   ?

Marvin Straver          Blijft

Michael van Bilsen      Blijft

Jesse Branderhorst      Blijft

Diego Liefden           Vertrekt   ?

Jesse Kok               Blijft

Mark Veerman            Blijft

Tim Roggeveen           Blijft

Bram van Loon           Blijft

Jorn van Lunteren       Blijft

Leroy Brank             Blijft

Gino Mulder             Vertrekt   ?

Mitchel Heerkens        Blijft

Mo Bellahcen            ?

Marvin van der Pluijm   Vertrekt   Barendrecht

Remco de Rijk           ?

Jeroen Borsboom         Blijft

Jan Willem Schep        ?

Kees Graafland          ?

Roald Heerkens          ?

Yassire Hamdani         Blijft