Brank en van Lunteren blijven, de Leeuw vertrekt

07-03-2014 06:43

Nadat eerder Bram van Loon, Mitchel Heerkens, Marvin Straver, Mark Veerman, Yassire Hamdani en Jesse Branderhorst hebben Leroy Brank en Jorn van Lunteren aangegeven ook volgend seizoen het Jodan Boys shirt te dragen. Hiermee staat het toaal aantal spelers dat bij de A-selectie blijft nu op 8.

 

Michael de Leeuw, die die seizoen begon als eerste keeper en halverwege het seizoen deze rol overdroeg aan Marvin Straver. Ook vorig seizoen gebeurde dit in de Topklasse, terwijl een jaar ervoor de rollen omgedraaid waren. Toen begon Straver als eerst keeper en nam de Leeuw het na acht wedstrijden van hem over. Michael de Leeuw speelde vier seizoenen voor Jodan Boys en kwam eerder een half seizoen uit voor HBS en daarvoor voor HFC Haarlem in de eerste divisie. Door het faillissement van Haarlem moest de Leeuw op zoek naar een nieuwe club. Michael de Leeuw keepte voor Jodan Boys in meer dan 95 wedstrijden, waarvan 62 in competitieverband. De Leeuw was de afgelopen jaren belangrijk voor Jodan Boys. Zo behaalde hij de RTV Rijnmond Cup in 2011 en was hij bij het kampioenschap in de Hoofdklasse B van grote waarde. De Leeuw was  (samen met Marvin Straver, die de competitie begon) de minst gepasseerde doelman met 16 tegen doelpunten in 16 wedstrijden. Totaal kreeg Jodan Boys dat seizoen 23 doelpunten tegen, Ter Leede dat na Jodan Boys de minste tegentreffers kreeg had er 30. 

Een nieuwe club heeft de Leeuw nog niet gevonden, voor zover bekend. We wensen Michael veel succes in de toekomst en bedankt voor je inzet voor Jodan Boys.

 

Hieronder een overzicht van de blijvers, vertrekkers en spelers waarvan nog niet bekend is wat ze gaan doen.

 

Michael de Leeuw        Vertrekt   ?

Marvin Straver          Blijft

Michael van Bilsen      ?

Jesse Branderhorst      Blijft

Diego Liefden           Vertrekt   ?

Jesse Kok               ?

Mark Veerman            Blijft

Tim Roggeveen           ?

Bram van Loon           Blijft

Jorn van Lunteren       Blijft

Leroy Brank             Blijft

Gino Mulder             ?

Mitchel Heerkens        Blijft

Mo Bellahcen            ?

Marvin van der Pluijm   Vertrekt   Barendrecht

Remco de Rijk           ?

Jeroen Borsboom         ?

Jan Willem Schep        ?

Kees Graafland          ?

Roald Heerkens          ?

Yassire Hamdani         Blijft