Concurrentie sluipt omhoog

30-03-2013 18:33

Vandaag stonden er vier inhaalwedstrijden op het programma in de Topklasse. Vooral de wedstrijden Excelsior '31 - Noordwijk en sc Genemuiden - Capelle trokken de aandacht van menig Jodan Boys supporter. De twee directe concurrenten speelden beiden thuis en Excelsior '31 zou Jodan Boys bij winst zelfs passeren. Vooral sc Genemuiden is de laatste weken bezig aan een ware inhaalslag en won deze week dus voor de tweede keer. Beide ploegen kwamen in de eerste helft al op 1-0. Noordwijk kwam uiteindelijk nog langszij in Rijssen, maar voor Capelle was het een lastige opgave. Helemaal na de rode kaart die in Genemuiden viel, waarna een penalty benut werd en het 2-0 werd. Toch kwam Capelle terug in de wedstrijd, maar in de slotfase werd het na enig tumult en het kortstondig staken van de wedstrijd zelfs nog 4-1 voor Genemuiden.

De achterstand van Excelsior '31 op Jodan Boys is teruggebracht tot één punt en sc Genemuiden heeft nu nog maar een achterstand van vier punten.

Bovenin won fc Lisse met 2-1 bij koploper Katwijk en het duel HHC Hardenberg werd na een 1-0 voorsprong voor de thuisclub gestaakt wegens sneeuwval.

 

Klik hier voor de uitslagen en de stand in de Topklasse.