Don Mimpen terug naar Jodan Boys

08-04-2014 16:17

Don Mimpen (op de foto rechts) keert na een seizoen Montfoort weer terug bij Jodan Boys. Mimpen verliet Jodan Boys aan het einde van vorig seizoen voor de Montfoortse Hoofdklasser, waar hij schijnbaar meer zicht had op speelminuten in het eerste elftal. Mimpen speelde tot nu toe in 22 competitiewedstrijden 16 keer. Voornamelijk door het hoge aantal kaarten die de speler kreeg speelde hij niet alle wedstrijden voor Montfoort 1.

In de eerste competitiewedstrijd ontving Mimpen al direct rood, waarna hij drie wedstrijden niet speelde. In competitieverband wist de middenvelder tot nu toe 1 keer te scoren. Iets wat Mimpen bij Jodan Boys alleen een keer in een oefenwedstrijd voor Jodan Boys 1 deed.

Bij Jodan Boys kwam Don Mimpen alleen in actie in twee oefenwedstrijden in het vorige Topklasse seizoen. Tegen zondag Topklasser VVSB (1-4) speelde hij alleen de tweede helf, waarin hij de 1-3 maakte. In de daarop volgende oefenwedstrijd tegen eersteklasser RCL (0-3) speelde hij slechts het laatste kwart van de wedstrijd mee.

 

Met het vertrek van Gino Mulder, Marvin van der Pluijm en misschien wel Jan Willem Schep, ligt er dus weer een kans in het verschiet voor Mimpen.