Drie van de zes Goudse clubs door in Voetbal Rijnmond Cup

07-10-2015 06:18

Gisteren werden de eerste wedstrijden in het kader van de Voetbal Rijnmond Cup gespeeld. Jodan Boys won met 2-0 van zaterdag tweedeklasser BVCB en verder werden er nog 17 wedstrijden gespeeld in de eerste ronde. Topklasser Capelle won met 1-4 bij Sparta (av). XerxesDZB (competitiegenoot van Jodan Boys) won met 11-0 van Steeds Hooger.

Ook kwamen er vier andere Goudse clubs in actie. Zondag tweedeklasser sv Gouda (zo) kwam net te kort tegen Deltasport (2-3). Deltasport komt net als Jodan Boys uit in de Hoofdklasse B. Ook sv DONK wist de tweede ronde niet bereiken. Zaterdag tweedeklasser CWO was met 3-1 te sterk voor de zondag derdeklasser. Zondag vierdeklasser ONA won wel. Zij wonnen met 1-2 bij zondag derdeklasser ASW uit Waddinxveen. Olympia boekte tot nu toe de grootste zege in de eerste ronde. Zaterdag vierdeklasser Hermandad ging met maarliefst 14-0 terug naar Rotterdam.

De zaterdagtak van sv Gouda moet nog in actie komen. Wanneer dit precies is, is onduidelijk. De website van de Voetbal Rijnmond Cup meldt dat TOGB - sv Gouda (za) op 23 november om 20:00 gespeeld wordt. Vermoedelijk moet dit zaterdagmiddag 23 oktober zijn. Dit is een ingepland beker-/inhaalweekend.

Klik hier voor alle uitslagen van gisteren in de eerste ronde en het overige programma in de eerste ronde..