Eerste aanwinst Jodan Boys is binnen

15-03-2013 15:42

Jodan Boys heeft de eerste aanwinst voor komend seizoen binnen. De stichting Topvoetbal maakte vandaag bekend dat de 19-jarige Jorn van Lunteren uit Woerden de club komt versterken. Van Lunteren komt over van zondag Hoofdklasser Argon, waar hij aan zijn eerste seizoen bezig was. Argon, dat vorig seizoen nog in de Topklasse speelde en een lange mooie historie kent, maakte deze week bekend dat het gaat stoppen met het zondag voetbal. Dit mede door het afhaken van sponsoren, waaronder Midreth, dat enkele jaren geleden failliet ging.

Van Lunteren is een aanvallend ingestelde middenvelder en scoorde dit seizoen voor Argon al tien keer, waarvan vijf keer in competitieverband.

Onder 19

Jorn van Lunteren op de elftalfoto van ADO Den Haag onder 19.

 

Van Lunteren speelde voordat hij naar Argon ging bij ADO Den Haag. Hier maakte hij deel uit van de selectie onder 19, maar speelde hij ook een aantal keren met de beloften mee. Hier speelde hij ook samen met Thomas Verheijdt en Diego Liefden. Bij Alphense Boys speelde Jorn in de A1, toen hij stages liep bij ADO Den Haag, Ajax, AZ en fc Utrecht. Uiteindelijk koos hij voor het avontuur bij ADO Den Haag. Overigens speelde van Lunteren eerder al bij Sparta Rotterdam, waaronder in de C2 in het seizoen 2006/2007.