Eerste aanwinst voor Jodan Boys een feit!

25-02-2016 06:22

Nadat eerder bekend werd dat Jorn van Lunteren aan het einde van dit seizoen Jodan Boys gaat verlaten, is er nu weer wat positiever nieuws. Linksback Martijn Jansen komt volgend seizoen over naar Jodan Boys. Hij komt momenteel uit voor Sportlust '46, waar hij aan zijn vierde seizoen bezig is. Jansen speelde in het verleden ook voor het Woerdense VEP.

De 25 jarige Jansen speelde dit seizoen alle competitiewedstrijden voor Sportlust '46, kwam niet tot scoren en pakte slechts 1 gele kaart. Bij Sportlust '46 was Jansen overigens in eerste instantie aanvaller, een rol die hij eerder tegenover Jodan Boys ook wel eens vervulde. Zo scoorde Jansen in april 2013 nog in een oefenwedstrijd tegen Sportlust '46 (0-1). Jansen maakte toen de enige en winnende treffer namens Sportlust.

Jansen scoorde tot nu toe 7 keer in competitieverband voor Sportlust '46, waarvan 5 goals vorig seizoen in de eerste klasse. Tijdens zijn periode bij VEP scoorde Jansen overigens in het laatste seizoen 13 keer in competitieverband.

 

Overzicht transfers Jodan Boys:

Blijft: Leroy Brank.

Gekomen: Martijn Jansen (Sportlust '46).

Vertrekt: Jorn van Lunteren (Rijnsburgse Boys) .