Einde seizoen voor Verheijdt

30-10-2012 19:13

Voor Jodan Boys aanvaller Thomas Verheijdt (op de foto hierboven in actie tegen Noordwijk), was er vandaag slecht nieuws. Hij onderging een kijkoperatie waarbij gelijk een kleine ingreep aan de knie werd uitgevoerd waarvan hij al enkele weken last heeft. De Jodan Boys aanvaller liet eerder al weten dat hij vermoedelijk drie tot zes weken uitgeschakeld zou kunnen zijn, maar vandaag bleek de schade toch erger dan gedacht.

Tijdens de operatie bleek dat een groot stuk kraakbeen van het bot was afgebroken, wat vervolgens verwijderd is. Hierna zijn er gaten in het bot gemaakt om het groeiproces van het kraakbeen te versnellen. Uiteindelijk bleek dat de omvang van de schade dus groter was dan verwacht en Verheijdt zal de komende zes maanden niet in actie kunnen komen. Verheijdt zal zich de komende twee weken zelfs in een rolstoel moeten voortbewegen. Het komende half jaar zal de speler dus niet kunnen en mogen voetballen, waardoor hij dus noodgedwongen langs de zijlijn zal moeten toekijken hoe de rest van de ploeg presteert.

 

1180754

Verheijdt gaat naar de kant voor een blessurebehandeling aan zijn knie in de wedstrijd tegen Scheveningen.

 

Jodan Boys supporter wenst Thomas Verheijdt veel sterkte en een voorspoedig herstel toe. Hopelijk kan Thomas volgend seizoen in de Topklasse wederom zijn waarde bewijzen voor Jodan Boys, maar dan gedurende het hele seizoen!