Groene Hart ziekenhuis gaat nauw samenwerken met Jodan Boys

22-05-2013 20:21

De afdeling orthopedie van het Groene Hart ziekenhuis in Gouda gaan nauw samenwerken met Jodan Boys.

Het doel van de samenwerking is het professionaliserten van de zorg rondom sportblessures. De orthopeden van het ziekenhuis gaan nauw samenwerken met de fysiotherapeuten van de club.

Voetballers worden door de fysiotherapeuten van de club doorverwezen naar de polikliniek orthopedie in de Goudse ziekenhuis om te zorgen voor een snelle diagnose en een passende behandeling.

Volgens het ziekenhuis is het voordeel dat patienten meer gegroepeerd gezien worden waardoor het logistieke proces beter doorlopen kan worden. Hierdoor zal er meer expertise ontstaan bij de behandelaars, wat de kwaliteit van de zorg zal verbeteren.

Oa Mees van de Lagemaat en Hans van Kersbergen bij de bekrachtiging van de samenwerking.

 

Jodan Boys ondervond het afgelopen seizoen veel hinder door blessures van onder andere Thomas Verheijdt, Kees Graafland, Diego Liefden en Mick van der Kaa. De hoop is dat de samenwerking met het Groene Hart ziekenhuis in de toekomst zal bijdragen voor een sneller en beter herstel van geblesseerde spelers.

Overigens start het Groene Hart ziekenhuis in de loop van dit jaar met een speciaal sportspreekuur voor mensen met een sportblessure.