Jan Willem Schep gaat Jodan Boys weer verlaten.

15-04-2014 21:38

Jan Willem Schep zal Jodan Boys aan het einde van het seizoen weer gaan verlaten. Schep was bezig aan zijn tweede seizoen in Gouda. Schep kwam in 2011 naar Jodan Boys en verliet de club ook toen na 1 seizoen weer. Schep speelde in het eerste seizoen 21 competitiewedstrijden waarin hij twee keer scoorde. Schep speelde dat seizoen slechts 3 hele wedstrijden en in de andere wedstrijden speelde hij over het algemeen tussen de 10 en 25 minuten mee. Schep besluit daarom zijn heil te zoeken bij sc Feyenoord, dat in de zondag Hoofdklasse uit kwam. Halverwege het seizoen maakte sc Feyenoord bekend te stoppen met prestatievoetbal op zondag, om zich volledig te richten op zaterdag voetbal. Hierdoor moest de club onderaand de ladder beginnen in de vierde klasse.

Schep keerde uiteindelijk terug in Gouda en speelde tot nu toe 18 competitiewedstrijden. Schep maakte wel meer speelminuten dan twee jaar geleden en scoorde inmiddels ook 3 keer in de Hoofdklasse, maar verlaat Jodan Boys toch aan het einde van het seizoen. Voor zover bekend heeft Schep nog geen nieuwe club gevonden.

Jodanboyssupporter.nl wenst Jan Willem veel succes toe in de toekomst en bedankt voor de inzet het afgelopen seizoen!

 

Na het aangekondigde vertrek van Jan Willem Schep is nu alleen Kees Graafland nog een vraagteken voor komend seizoen. Graafland is woonachtig in Amsterdam en moet dus drie tot vier keer per week afreizen naar Gouda en soms nog verder. Mede door het feit dat er nog geen uitsluitsel is, lijkt de kans aanzienlijk dat ook Kees Graafland bij Jodan Boys stopt. Graafland kent een slecht seizoen. In 20 competitiewedstrijden wist hij slechts 3 keer te scoren.