Jeroen Borsboom volgt Mark Veerman naar Noordwijk

23-02-2015 20:09

Jeroen Borsboom is de volgende vertrekker bij Jodan Boys. Net als Mark Veerman is hij vastgelegd door Hoofdklasser Noorwijk. Borsboom is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij Jodan Boys. Borsboom startte bij Jodan Boys toen het in de Topklasse acteerde en wist dat seizoen 1 competitietreffer te maken. Vorig seizoen werd Borsboom in de competitie topscorer met 12 treffers en dit seizoen staat de teller op 11. Totaal scoorde Borsboom in 3 seizoenen 60 keer in zowel oefen-, beker- als competitiewedstrijden.

 

Mark Veerman verlaat Jodan Boys na 7 seizoenen. Hij kwam in 2008 naar Jodan Boys toen het debuteerde in de Hoofdklasse. Zeven seizoenen bleek Veerman van vaste waarde. Veerman speelde in 7 seizoenen 127 competitiewedstrijden voor Jodan Boys 1.

 

Ook Mike Slottje, die geen vaste plaats in het eerste elftal van Jodan Boys heeft weten te bemachtigen, gaat Jodan Boys verlaten. Een nieuwe club heeft Slottje nog niet.

 

Inmiddels hebben een aantal spelers al aangegeven ook volgend seizoen bij Jodan Boys te zullen spelen. Don Mimpen, Bram van Loon (indien hij volledig herstelt), Marvin Straver, Mitchel Heerkens, Yassire Hamdani, Jaouad el Yaagoubi, Marwin Glas, Rick Begeer, Wim de Jong en Revelino Janga hebben bijgetekent.

 

Uiteraard blij dat er inmiddels 10 spelers hebben aangegeven te blijven. En ook jammer dat er een aantal spelers vertrekt, vooral spelers die belangrijk geweest zijn in de afgelopen jaren. Uiteraard wenst Jodanboyssupporter.nl Jeroen Borsboom en Mark Veerman veel succes toe bij Noordwijk en Mike Slottje bij het vinden van een nieuwe club.