Update: Jesse Kok naar Be Fair

15-05-2014 06:18

Jesse Kok zal volgend seizoen toch niet in het shirt van Jodan Boys te bewonderen zijn. Nadat Kok eerder zijn ja-woord gegeven had om nog voor een laatste seizoen te gaan in Gouda, blijkt nu dat Kok toch al begint aan zijn geplande terugkeer bij Be Fair. Kok kwam in 2007 over naar Jodan Boys, dat toen net gepromoveerd was naar de eerste klasse. Be Fair gaat komende week beginnen aan de nacompetitie. De ploeg uit Waddinxveen kan voor het eerst in de historie gaan uitkomen in de eerste klasse. Kok speelde tot nu toe meer dan 150 competitiewedstrijden voor Jodan Boys 1.

 

Jodanboyssupporter vroeg Kok waarom hij besloten heeft om nu al te kiezen voor de terugkeer naar Be Fair. Kok liet weten dat het afgelopen jaar het plezier en de motivatie om te voetballen een stuk zijn afgenomen. Ook het 3 keer trainen in de week is best zwaar. Mede door het stoppen van oudere spelers (Kees Graafland en Jan Willem Schep) en de doorstroom van veel jonge spelers, heeft Kok hiertoe besloten. Kok vervolgt: 'Maar de hoofdreden is dat de motivatie er niet meer is, en daardoor haalde ik en veel andere spelers hun niveau niet dit jaar! Als je dan op de bank komt te zitten is de keuze snel gemaakt.'

 

Kok heeft een aantal mooie seizoenen achter de rug bij Jodan Boys. Natuurlijk was de promotie naar de Hoofdklasse is 2008 al prachtig, maar ook het winnen van de AD Groene Hart Cup (Kok was daar twee keer bij) en het winnen van de RTV Rijnmond Cup, waren toch wel een paar van de hoogtepunten. Vervolgens kreeg Kok ook nog de aanvoerdersband en in 2012 werd het kampioenschap in de Hoofdklasse A en de promotie naar de Topklasse gerealiseerd.

Natuurlijk mogen wij Jesse dankbaar zijn voor zijn bijdrage de afgelopen zeven seizoenen en veel succes bij Be Fair!