Jodan Boys blijft op plaats 12 na verlies Spakenburg

26-03-2013 22:03

Vanavond werd in de Topklasse één wedstrijd gespeeld. Spakenburg nam het thuis op tegen sc Genemuiden. In de resterende 69 minuten van de westrijd die eerder gestaakt werd vanwege hevige sneeuwval, moesten de blauwen een 1-0 voorsprong verdedigen en eventueel uitbouwen. Spakenburg kon Jodan Boys bij winst namelijk passeren op de ranglijst en de Gouwenaren op de play-off plaats zetten.

Voor de bezoekers was het al snel raak. Na zeven minuten spelen was de 1-0 voorsprong voor Spakenburg omgebogen in een 1-2 voorsprong voor sc Genemuiden. Ruim tien minuten voor het einde maakten de bezoekers het definitief af. 1-3!

 

Jodan Boys blijft dus één punt voor staan op Spakenburg, maar ziet sc Geneuiden wel iets dichterbij komen. Komende zaterdag kunnen we aleen maar weer hopen op gunstige resultaten als Noordwijk het opneemt in Rijssen tegen Excelsior '31 en Capelle op bezoek gaat bij sc Genemuiden. Na deze wedstrijden hebben alle ploegen onderin in ieder geval weer allemaal een gelijk aantal wedstrijden gespeeld.

 

Klik hier voor de stand, de uitslagen en het programma van de komende weken in de Topklasse, alsmede het restantprogramma van Jodan Boys.