Jodan Boys combinatieteam eenvoudig langs reserves ARC

03-07-2015 12:53

Jodan Boys heeft gisteren op sportpark Oosterwei eenvoudig weten te winnen van ARC. Jodan Boys begon aan de wedstrijd met spelers uit het tweede elftal, aangevuld met spelers uit de A1. Tegen de Alphense eersteklasser, dat met het tweede elftal speelde, stonde het bij rust al 3-0. Na rust kwamen een aantal nieuwe aangetrokken spelers binnen de lijnen die deel uit moeten gaan maken van de selectie. Voor rust was Jodan Boys heer en meester, maar na rust kwam ARC beter voor de dag. Toch wist Jodan Boys nog drie keer te scoren waardoor de eindstand op 6-0 kwam te staan.

Namens Jodan Boys scoorden Jaouad el Yaagoubi (2x), Georgio Petridis, Enzo Huntink, Tom van Hoogstraten en Fanny Waandels.

 El Yaagoubi scoorde gisteren 2 keer.

 

Verder hebben de spelers nu vakantie aangezien de wedstrijd Jodan Boys - fc Rijnvogels is afgelast voor aankomende zaterdag. Op zaterdag 8 augustus start het tweede deel van de voorbereiding. Dan staan er meerdere oefenwedstrijden op het programma. Eerst komt Olympia naar Oosterwei. Daar spelen op 8 augustus zowel het eerste en tweede team tegen elkaar. Vervolgens worden er nog twee wedstrijden afgewerkt in het Bahlman toernooi bij Alphense Boys. Eerst nemen Jodan Boys en Sportlust het tegen elkaar op en vervolgens spelen beide ploegen tegen ARC of Alpense Boys in de finale of de strijd om de derde plaats.

De laatste oefenwedstrijd is tegen JSV Nieuwegein en daarna volgen drie districtsbekerwedstrijden.