Jodan Boys gelijk tegen UD San Pedro

15-01-2016 19:21

Jodan Boys heeft vanavond gelijk gespeeld tegen UD San Pedro. Ondanks een goed begin van Jodan Boys, kwam UD San Pedro bij de eerste kans na 10 minuten speler al op 1-0 na een fout achterin. Nog voordat er een half uur gespeeld was, was het al 2-0 voor de Spanjaarden, die vervolgens niets meer weggaven in de eerste helft. Na rust kwam Jodan Boys weer wat beter voor de dag en een kwartier voor tijd maakte Youri Looijestijn er 2-1 van. Mo Bellahcen bepaalde de eindstand uiteindelijk op 2-2 door een penalty te benutten. Vlak voor het eindsignaal had Fanny Waandels er nog 2-3 van kunnen maken.

Don Mimpen kijkt van een afstand toe wat er aan de andere kant van het veld gebeurt.

 

Jodan Boys begon in het Palacio San Miguel goed aan de wedstrijd en zette de Spanjaarden al snel onder druk. Ook had Jodan Boys de eerste tien minuten verreweg het meeste balbezit. Toch wist de ploeg van trainer van den IJssel nog niet tot scoren te komen, iets wat de tegenstander uiteindelijk wel deed. Bij de eerste echte kans voor UD San Pedro ging de bal er in. Voorafgaand was er een fout in de verdedinging bij Jodan Boys, waarvan San Pedro dus wist te profiteren.

In de eerste helft hield San Pedro vervolgends de deur aardig op slot, zeker nadat San Pedro na nog geen half uur spelen op 2-0 kwam via een hard schot van de spits van de ploeg.

Jorn van Lunteren en Enzo Huntink in de aanval.

 

Na de rust kwam Jodan Boys, dat inmiddels een aantal wissels binnen de lijnen gebracht had beter voor de dag. Al snel volgde een eerste goede kans. Een poging van Jorn van Lunteren levert helaas niet meer op dan een corner. Jodan Boys en San Pedro zijn vervolgens aardig aan elkaar gewaagd, maar de Spanjaarden staan dan nog steeds met 2-0 voor.Er zijn dan inmiddels 75 minuten gespeeld als het erop lijkt dat Jodan Boys deze wedstrijd dan toch zal gaan verliezen. Maar gelukkig weet Youri Looijestijn door goed door te gaan de 2-1 binnen te tikken. Jodan Boys blijft vervolgens doorjagen en ziet drie minuten voor tijd een schot met de hand gekeerd worden. De penalty van Mo Bellahcen wordt vervolgens goed binnen geschoten en zo komt Jodan Boys langszij.

Mo Bellahcen, die later uit een penalty zal scoren, kijkt toe hoe Mitchel Heerkens het duel aangaat.

 

Overigens had Jodan Boys de wedstrijd nog kunnen winnen. Fanny Waandels had in de laatste minuut van de officiele speeltijd de kans. Zijn schot ging echter rakelings voor het doel langs.

Zo eindigd de wedstrijd dus in een gelijkspel en kan Jodan Boys zich gaan opmaken voor de eerste serieuze wedstrijd van 2016. Dinsdag gaat de ploeg op bezoek bij Antibarbari in Rotterdam. Jodan Boys zal zich dan ten koste van deze studentenvereniging moeten plaatsen voor de volgende ronde in het grootste knock-out tournooi van Nederland!

 

Bekijk hier de foto's van de wedstrijd UD San Pedro - Jodan Boys.

 

Statistieken wedstrijd:

15-01-16: UD San Pedro         - Jodan Boys            2- 2  ( 2- 0)
Doelpunten:  11 Onbekende speler           76 Youri Looijestijn
             28 Onbekende speler           87 Mo Bellahcen (p)
Gele kaart:  -
Rode kaart:  -
Toeschouw.:  20
Opstelling Jodan Boys: Marvin Straver (46' Tim van der Linden), Don Mimpen,
                       Roald Heerkens (60' Dirk Pieter Rietveld), Bram van Loon (60' Wim de Jong),
                       Michel Verkaik (46' Yassire Hamdani), Leroy Brank,
                       Enzo Huntink (60' Hamza Merach), Mo Bellahcen,
                       Achmed el Azzouti (60' Fanny Waandels), Jorn van Lunteren (60' Youri Looijestijn),
                       Mitchel Heerkens (60' Jaouad el Yaacoubi).