Jodan Boys haalt aanvaller van Topklasser Capelle

17-04-2014 17:15

Jodan Boys heeft zich voor komend seizoen verterkt met Emiel Buntsma. De 23-jarige aanvaller komt over van Topklasser Capelle, waar hij aan zijn eerste seizoen bezig was. Buntsma, woonachtig in Woubrugge, speelde van de 27 competitiewedstrijden 9 keer mee, allen invalbeurten. De meeste wedstrijden speelde hij voor de winterstop, Na de winterstop kwam hij slechts 1 keer in competitieverband in actie.

Bij Jodan Boys hoopt de aanvaller ongetwijfeld meer kans te maken op een basisplaats, zeker na het vertrek van Kees Graafland, maar ook Marvin van der Pluijm, Jan Willem Schep en Gino Mulder.

1072808

Emiel Buntsma in het shirt van fc Rijnvogels tegen het Noordwijkse SJC in de eerste klasse.

 

Emiel Buntsma speelde eerder twee seizoenen voor fc Rijnvogels in de eerste klasse, waarin hij in competitieverband totaal 11 treffers produceerde. Daarvoor speelde hij twee seizoenen voor Woubrugge, waarmee hij promotie naar de derde klasse meemaakte. In dat seizoen in de derde klasse, wist Buntsma 13 treffers te produceren. Dit was voor Woubrugge helaas niet genoeg om zich te handhaven in de derde klasse, maar hierdoor viel de aanvaller wel op bij eersteklasser fc Rijnvogels.