Jodan Boys heeft luxeprobleem met keepers

04-07-2015 14:59

Jodan Boys heeft met de komst van Tim van der Linden een klein luxeprobleem gekregen. Michael van Bilsen, de tweede keeper vertrok naar Be Fair en van vv ONA kwam Peter Ernst.

Ook Lieuwe van Slooten maakt weer deel uit van de selectie en Marvin Straver blijkt nu toch bij Jodan Boys te blijven. Dit laatste was nog niet bij het grote publiek bekend, maar Straver stond in de belangstelling van eredivisionist Excelsior. Tegenover AD Gouda liet Straver weten dat er inderdaad interesse was. Ook Excelsior bevestigde dat Straver een aantal weken gevolgd is. Echter Excelsior heeft de interesse verlegd, waardoor Straver een overgang naar de BVO uit zijn hoofd kan zetten.

Straver is er nuchter onder: 'Natuurlijk zou het een jongensdroom zijn om nu nog als prof aan de slag te kunnen. Nooit eerder is er sprake van geweest dan een BVO interesse in mij had. Maar ik ga na de zomer met net zoveel plezier bij Jodan Boys aan de slag.'

De vraag is nog maar of Tim van der Linden uiteindelijk bij Jodan Boys blijft. Van der Linden zal ongetwijfeld in de voorbereiding nog wat wedstrijden gaan spelen.  Het is dus nog even wachten tot het einde van de transferperiode, maar het zou  best eens kunnen zijn dat Jodan Boys straks een luxeprobleem heeft in de goal.