Jodan Boys in tussenronde Voetbal Rijnmond Cup

01-03-2017 07:46

Gisteren wees loting bij Barendrecht uit dat Jodan Boys samen met nog elf clubs een extra wedstrijd in de tussenronde van de Voetbal Rijnmond Cup moet spelen. Deze ronde zorgt ervoor dat er uiteindelijk 16 ploegen over blijven voor de 1/8 finale van het toernooi, waar overigens ook direct voor geloot is.

Jodan Boys zal het op (vermoedelijk) dinsdag 14 maart gaan opnemen tegen zaterdag eersteklasser VVGZ uit Zwijndrecht. Deze ploeg bezet momenteel de achtste plaats in de 1e klasse C en heeft 20 punten uit 15 wedstrijden.

In de achtste finale komt de winnaar van dit duel (vermoedelijk) op dinsdag 4 april thuis tegen zondag vierdeklasser SVV uit Schiedam. Deze ploeg staat momenteel na 13 wedstrijden zonder puntverlies bovenaan in de 4e klasse B met een doelsaldo van 59-6. SVV speelde overigens vanaf het begin (1955) betaald voetbal tot het in 1991 en ging vervolgens verder in het amateurvoetbal.

 

Klik hier voor de andere wedstrijden in de tussenronde en de 1/8 finale, maar ook de laatste wedstrijden die nog in de derde ronde afgewerkt moeten worden.