Jodan Boys neemt punt mee uit Bennekom in doelpuntloos duel

28-09-2014 19:57

Jodan Boys heeft aan de ontmoeting met vv Bennekom 1 punt overgehouden. Beide ploegen wisten niet te scoren, waardoor een bloedeloze 0-0 een feit was.

 

Jodan Boys trainer Dennis van den IJssel startte vandaag met Achmed el Azzouti in de basis en Jeroen Borsboom startte op de bank.

In een weinig vermakelijke eerste helft was Jodan Boys de bovenliggende partij. In de openingsfase werd er door beide teams geen kans gecreeerd, iets wat eigenlijk in het eerste half uur ook niet echt gebeurde.

Remco de Rijk kreeg nog een kans, hij brak door, maar kwam echter teveel uit aan de zijkant, waardoor hij geen goed schot kon afleveren. Toch kreeg ook Bennekom vlak voor rust nog een tweetal goede kansen. Eerst een vrije kopkans die over ging en daarna werd er nog gescoord, maar vanuit buitenspel positie.


In de tweede helft gaat het een stuk beter voor Jodan Boys, maar de score openen lukt de ploeg nog niet. Eerst kop Leroy Brank nog naast en daarna schiet van Lunteren ruim over.

Na tien minuten spelen in de tweede helft komt de eerste wissel aan Jodan Boys zijde in het veld. Jeroen Borsboom mag de plaats van Jorn van Lunteren innemen. Vervolgens is Mitchel Heerkens dichtbij de 0-1. Hij ziet een schot via de keeper op de lat terecht komen. Vervolgens komt Jaouad el Yaagoubi in het veld voor Remco de Rijk.

Vlak voor het eindsignaal krijgt Jodan Boys nog een vrije trap te nemen, maar behalve een counter van de thuisploeg leverde dit niet op. Gelukkig werd de  snelle uitbraak onschadelijk gemaakt waardoor het 0-0 bleef.

 

Jodan Boys blijft zo op de voorlaatste plaats in de Hoofdklasse A staan. ODIN '59, tot vorige week nog koloper met het maximale aantal punten, verloor gisteren. Hierdoor staan Breukelen, ODIN '59 en SteDoCo nu gezamelijk bovenaan.