Jodan Boys oefent tegen SJC

08-08-2013 06:02

 

Nadat er de afgelopen tijd een aantal wijzigingen in het oefenprogramma zijn ontstaan, bleek het maar lastig om voor zaterdag 17 augustus een nieuwe oefen tegenstander te vinden. In eerste instantie speelde Jodan Boys thuis tegen Hoofdklasser Zwaluwen uit Vlaardingen, maar aangezien zij met Jodan Boys in de Hoofdklasse B zijn ingedeeld is deze wedstrijd komen te vervallen.

Aangezien de zoektocht naar een oefentegenstander nogal moeilijk verliep en deze wedstrijd ook wel graag op het nieuwe kunstgras in Gouda gespeeld moest worden, werd gezocht naar een tegenstander voor dinsdag 20 augustus.

Inmiddels is bekend geworden dat zondag eersteklasser SJC uit Noordwijk op bezoek komt in Gouda. SJC is naast grote broer, zaterdag Topklasser, vv Noordwijk de tweede club in het dorp. Sinds de eeuwwisseling is de club de weg omhoog ingeslagen. Speelde het eerder nog voornamelijk tweede en derde klasse, nu is de club inmiddels uitgegroeid tot een stabiele eersteklasser. In 2010/2011 kwam de ploeg slechts één punt te kort om kampioen te worden. RKAVV promoveerde toen naar de Hoofdklasse.

 

De wedstrijd wordt op dinsdag 20 augustus om 20:00 gespeeld op het hoofdveld van Jodan Boys op sportpark Oosterwei. De toegang tot deze wedstrijd is gratis!