Jodan Boys op Ghana Gouda toernooi

15-06-2012 21:17

Morgen speelt Jodan Boys op sportpark Groenhoven, de thuishaven van stadsgenoot sv Gouda, mee in het Ghana Gouda toernooi. De nieuwe selectie van Jodan Boys voor komend seizoen zal morgen zijn opwachting maken op de vierde editie van het toernooi. De drie eerdere edities van het toernooi, waarin geld opgehaald wordt voor voetballers in Ghana, werden door Jodan Boys gewonnen.

Het toernooi begint morgen om 10:15 met de eerste twee wedstrijden uit de eerste poule. Jodan Boys speelt de eerste wedstrijd om 10:55 tegen streekgenoot Bodegraven. De wedstrijden worden op het hoofdveld en kustgrasveld gespeeld op sportpark Groenhoven.

Nadat afgelopen maandag de trainingen weer zijn hervat bij Jodan Boys maken dus ook nieuwe spelers als Thomas Verheijdt, Erwin van der Klis, Jeroen Borsboom hun opwachting in Jodan Boys 1. Of alle nieuwe spelers morgen aanwezig zijn is nog niet bekend. In ieder geval speelt Diego Liefden nog niet mee. Hij is nog herstellende van een blessure. Overigens liet Thomas Verheijdt ons weten dat hij maandag genoten heeft van de eerste training en te spreken is over de leuke groep. Wel was het na twee avonden trainen op kunstgras een zware aanslag op de kuiten van Verheijdt.