Jodan Boys op trainingskamp

04-01-2012 20:23

Morgen vertrekt de selectie van Patrick Akerboom naar Spanje om hier een trainingskamp af te werken. Dit jaar strijken de Gouwenaren neer in Torremolinos, waar ze diverse trainingen en een oefenwedstrijd tegen Topklasser Noordwijk zullen afwerken. De selectie verblijft in het viersterren hotel Gran Cervantes, dat in het centrum van Torremolinos ligt. Het trainingscomplex ligt op zo'n 3 kilomoter afstand van het hotel.

Hopelijk kan de groep, net als de voorgaande jaren, de extra energie bijtanken om de tweede competitiehelft nog een beetje extra te vlammen.
Op zaterdag 7 januari om 14:30 speelt Jodan Boys een oefenwedstrijd tegen Noordwijk. De Topklasser draait na de promotie van vorig seizoen naar de Topklasse een goede eerste seizoenshelft. De ploeg bezet momenteel en nette vijfde plaats op de ranglijst, net boven IJsselmeervogels. De A-selectie zal maandag weer terugvliegen naar Nederland om vervolgens op zaterdag af te reizen naar Den Haag. Hier zal de volgende oefenwedstrijd tegen Scheveningen worden afgewerkt.
De laatste week voor de winterstop vroegen veel supporters zich nog af waarom Jodan Boys naar Spanje ging op trainingskamp. Jodan Boys had tenslotte de RTV Rijnmond Cup gewonnen, waarbij de hoofdprijs, een trainingskamp in Turkije mee verdiend werd.
Inmiddels is bekend dat ook de B-selectie op trainingskamp gaat. Zij maken gebruik van de hoofdprijs die het eerste elftal behaald heeft in de RTV Rijnmond Cup. Daarom reizen zij morgen af naar Belek om in te verblijven in een vijfsterren hotel Atlantis van de Limak keten.

Ook zal hier een promotiefilm worden opgenomen voor RTV Rijnmond. De B-selectie keert overigens op dinsdag 10 januari terug naar Nederland.