Jodan Boys schrijft zich in voor Voetbal Rijnmond Cup

28-07-2013 08:31

Nadat het Algemeen Dagblad enkele jaren geleden stopte met de organisatie van de AD Groene Hart Cup, maar ook de AD Rotterdam Cup, werd de RTV Rijnmond Cup georganiseerd. Jodan Boys deed aan de tweede en derde editie van dit toernooi mee, en vervolgens aan de opvolger, de Voetbal Rotterdam Cup.

Onlangs is besloten dat Voetbal Rotterdam en 010 sport het toernooi niet meer samen gingen organiseren. Hierdoor is nu een situatie ontstaan waarbij twee grote toernooien in de regio Rotterdam zijn ontstaan. De Regio Rijnmond Cup, georganiseerd door 010 sport en de Voetbal Rijnmond Cup, georganiseerd door Voetbal Rotterdam.

Momenteel zijn de inschrijvingen voor beide toernooien open waarop diverse clubs zich al hebben ingeschreven. Echter door de tweedeling is het de vraag hoe de toernooien het straks qua aantal deelnemers gaan doen. De RTV Rijnmond Cup en Voetbal Rotterdam Cup hadden ruim 150 deelnemende eerste elftallen.

Inmiddels is al bekend geworden dat oud winnaars Barendrecht, Smitshoek en XerxesDZB zich hebben aangemeld voor de Voetbal Rijnmond Cup, evanals Topklasser Capelle.

 

Aangezien Jodan Boys als enige eerdere winnaar van het regionale Rotterdamse toernooi zich heeft ingeschreven voor de Voetbal Rijnmond Cup, zullen wij alleen aan dit toenooi nog aandacht besteden.

Inmiddels hebben zich al vele clubs ingeschreven voor dit toernooi, waaronder ook Hoofdklassers ASWH, Heinenoord en Deltasport. Verder doen ook stadsgenoot ONA en regioclub Moordrecht mee aan dit toernooi.

 

Zodra er meer bekend is over de loting en speeldata zal de pagina onder het kopje 'Toernooi' op de website worden ingericht.