Jodan Boys speelt gelijk tegen CD Tahiche

08-01-2013 18:24

Afgelopen dinsdag nam Jodan Boys het tijdens het trainingskamp op Lanzarote op tegen het plaatselijke CD Tahiche.

Patrick Akerboom was van plan om zoveel mogelijk fitte spelers speelminuten te geven in deze wedstrijd. In de basis startte hij in ieder geval met veel vaste waarden die de laatste weken in de competitie veelvuldig basis starten. Tim Roggeveen en Bram van Loon begonnen in de basis, waardoor Ahmed Ali en Osvaldo de Pina aan de kant bleven.

Remco de Rijk zette Jodan Boys na ruim twintig minuten op voorsprong en Jodan Boys had de score zeker kunnen uitbouwen. Ook de gastheren hadden een aantal goede kansen. Zo grepen Marvin Straver en Jesse Kok nog goed in toen Tahiche een opgelegde kans kreeg op de gelijkmaker. Lichtpuntje in dit duel was toch wel het debuut van Diego Liefden. De verdediger, die in de zomer overkwam van ADO Den Haag kampte lange tijd met een knieblessure, maar kon na een lang hersteltraject eindelijk zijn eerste speelminuten maken.

Niet veel later na het inbrengen van Liefden kwam Tahiche langszij. Bij een inworp vanuit een soort salto stond iedereen in de verdediging vreemd te kijken, waardoor Saul de bal achter Michael de Leeuw kon werken. Jodan Boys kreeg nog een aantal kansen om de winst naar zich toe te trekken, maar oa Jeroen Borsboom en Roald Heerkens wisten hun kansen niet te benutten.

Komend weekend staat de eerste competitiewedstrijd al weer op het programma. Na een laatste training op Lanzarote vliegt Jodan Boys weer terug naar Nederland om zaterdag naar Spakenburg af te reizen voor de wedstrijd tegen IJsselmeervogels.

 

Klik hier voor de foto's van de wedstrijd.

 

07-01-13: CD Tahiche           - Jodan Boys            1- 1  ( 0- 1)
Doelpunten:  76 Saul                        23 Remco de Rijk
Gele kaart:  -
Rode kaart:  -
Toeschouw.:  50
Opsteling Jodan Boys: Marvin Straver (Michael de Leeuw), Maarten Cieremans, Jesse Kok,

                      Tim Roggeveen (Ahmed Ali), Mark Veerman (Diego Liefden),
                      Bram van Loon (Osvaldo de Pina), Gino Mulder (Mitchel Heerkens),
                      Leroy Brank (Erwin van der Klis), Remco de Rijk (Roald Heerkens),
                      Kees Graafland (Jeroen Borsboom),
                      Mo Bellahcen (Adil Akanaoui).