Jodan Boys start seizoensvoorbereiding met eerste training

30-07-2013 06:21

Gisteren is de A-selectie van Jodan Boys begonnen aan de eerste training van het seizoen 2013/2014. De ploeg van trainer Akerboom stond gisteravond ontspannen op het veld onder ideale weersomstandigheden.

Op het veld stonden naast trainer Akerboom, assistent Donk en hersteltrainer Evert van der Steeg een groep van 17 spelers. Onder de spelers waren de nieuwelingen Jorn van Lunteren en Marvin van der Pluijm. Ook ontbraken er nog een aantal spelers wegens diverse omstandigheden, waarvan vakantie toch wel de voornaamste was. Ahmed Ali, Tim Roggeveen, Remco de Rijk, Kees Graafland, Leroy Brank, Jesse Kok en Jan Willem Schep zullen later aansluiten bij de groep, hetgeen voor hen wat inhaalwerk zal betekenen.

 

De selectie is aan het warmlopen. Nieuweling Jorn van Lunteren loopt voorop in het oranje.

 

De training werd gestart met het nodige inloopwerk, gevolgd door diverse oefeningen. Hierna werd er door de hele groep een afstand van 1500 meter afgelegd rond het veld, waarbij opviel dat Mo Bellahcen toch nog aardig mee kon en in de kopgroep liep. Gino Mulder was over deze afstand wat minder snel, hij eindigde als laatste van de 17.

Deze week zal de groep nog drie trainingen afwerken, waarvan één op zaterdagochtend. Volgende week zal er drie keer getraind gaan worden, waarna op zaterdag 10 augustus de eerste oefenwedstrijd op het programma staat uit tegen Hoofdklasser Montfoort.