Jodan Boys verder in de zorgen

21-12-2013 18:41

Jodan Boys is na het ontslag van trainer Akerboom en het verlies tegen RVVH op eigen veld verder in de de problemen gekomen. Zonder dat Jodan Boys zelf in actie hoefde te komen, is het inmiddels weer een plaats gezakt op de ranglijst in de Hoofdklasse B. Vandaag stond namelijk de inhaalwedstrijd fc 's-Gravenzande - Zwaluwen op het programma, waarbij een minder gunstige uitslag voor Jodan Boys werd genoteerd. Verrassend genoeg verloor Zwaluwen, dat de koppositie had kunnen overnemen van Hoek in de uitwedstrijd met 1-0.

Jodan Boys zakt hierdoor naar de tiende plaats, nog net voor de play-off plaatsen 11 en 12. Nummer 11 Kloetinge heeft echter evenveel punten als Jodan Boys, maar heeft een minder doelsaldo. De directe degradatieplaatsen waarop Heinenoord (6 punten) en Oranje Wit (3) punten zicht bevinden zijn gelukkig nog ver weg met de huidige 16 punten die Jodan Boys nu heeft. De achterstand op koploper Hoek blijft dus 10 punten. Het kampioenschap is daarmee onveranderd ver weg, maar mocht Jodan Boys zich in de tweede seizoenshelft herpakken, dan is er nog een troosprijs te halen.

 

Ook werd afgelopen week bekend dat hoofdsponsor Veenhuis medical audio met ingang van volgend seizoen niet meer als sponsor fungeren. Veenhuis was al sinds 1993 sponsor van Jodan Boys en was betrokken bij de sportieve successen van de afgelopen jaren. Hierdoor zal de club op zoek moeten naar een nieuwe, of meerdere hoofdsponsoren.