Jodan Boys verkoopt kaarten binnen vijf uur uit!

16-11-2016 19:59

Jodan Boys startte vandaag met de kaartverkoop voor de KNVB bekerwedstrijd tegen Vitesse. Het uitvak van Vitesse heeft een capaciteit van 1.500 plaatsen en aangezien er tegen Go Ahead Eagles al zo'n 1000 kaarten verkocht werden, werd besloten eerst clubleden op de hoogte te stellen van de start van de verkoop middels een nieuwsbrief.

Vanmorgen om iets over tien werd de nieuwsbrief verzonden en al binnen drie uur waren de eerste 1.000 kaarten verkocht. Inmiddels begon de tam tam ook zijn werk te doen en nog voordat gemeld kon worden op de website van Jodan Boys dat de kaartverkoop begonnen was, bleken alle kaarten reeds vergeven. Direct al vele reacties van mensen die nog niet wisten van de verkoop. Teleurstelling, maar ook veel vragen of er kaarten gereserveerd kunnen worden en of er nog wel extra kaarten beschikbaar komen.

 

Inmiddels is al wel bekend gemaakt dat Jodan Boys een officieel verzoek bij Vitesse neergelegd heeft voor extra kaarten. We hopen dat binnen enkele dagen meer te melden is over het eventueel beschikbaar stellen van nieuwe kaarten. Om er zeker van te zijn dat je snel kunt handelen is het dus aan te raden om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en de Jodan Boys clubwebsite (www.cvvdejodanboys.nl), Jodan Boys Twitter of Jodan Boys Facebook in de gaten te houden. De club zal eventuele berichtgeving als eerste verspreiden!