Jodan Boys verliest en staat weer op play-off plaats

12-04-2015 10:24

Jodan Boys heeft zaterdag een slechte dag gehad. In Breukelen werd met 4-2 verloren van fc Breukelen, dat daarmee Jodan Boys voorbij ging op de ranglijst. Jodan Boys staat nu 11e met 25 punten. Slechts 4 punten voorsprong op de nummers 13 en 14, Montfooren en Volendam.

 

Jodan Boys begon in een redelijk vertrouwde opstelling. Don Mimpen werd vervangen door Yassire Hamdani en Jeroen Borsboom begon op de bank. Wederom was er een basisplaats voor Remco de Rijk.

Jodan Boys begon ook goed aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong via Roald Heerkens, die daarmee zijn eerste competitiegoal namens Jodan Boys maakte. Na de voorsprong kwam fc Breukelen uiteindelijk meer aan voetballen toe en tussen de 25e en 33e minuut profiteerden zij 3 keer. De 2-1 en de 3-1 vielen zelfd in dezelfde minuut. Zo liep Jodan Boys al weer snel achter de feiten aan.

Na rust waren kregen beide teams kansen en dat resulteerde nog in twee doelpunten. Eerst kwam fc Breukelen nog op 4-1, waarna Mo Bellahcen de stand nog iets draaglijker maakte.

Kortom een duur verlies voor Jodan Boys, dat nu volgende week Montfoort ontvangt. Deze ploeg, die tot vier weken geleden nog definitief als degradant te boek stond, heeft inmiddels drie overwinningen op rij geboekt en daardoor zal het een spannend treffen worden. Het enige voordeel dat Jodan Boys nu nog heeft is het doelsaldo. Jodan Boys heeft een saldo van +4 en op Huizen na (+5), hebben de meeste ploegen die nog binnen bereik van Jodan Boys liggen een doelsaldo van -3 tot -10. Overigens is zelfs de 6e plaats nog binnen bereik voor Jodan Boys. SDC Putten, NSC en Breukelen hebben 2 punten meer dan Jodan Boys.