Jodan Boys verliest na penalty's van VVSB

22-10-2011 18:45

Jodan Boys is vandaag niet verder gekomen dan de tweede ronde van de KNVB beker west II. In Noordwijkerhout stond er na 90 minuten een 2-2 stand op het scorebord waarna Jodan Boys de strafschoppen slechter nam dan zondag Topklasser VVSB.
In de eerste helft begon VVSB met aanvallend spel, dat al snel tot het gewenste resultaat leidde voor de thuisclub. Na nog geen tien minuten spelen was het al 1-0. Na een kwartier spelen in de eerste helft werd Jodan Boys beter. Na ruim 25 minuten spelen bracht Leroy Brank Jodan Boys terecht langszij. Nog geen vijf minuten later had Remco de Rijk de stand al weer omgebogen in het voordeel van de bezoekers. Na rust was VVSB iets beter uit de startblokken gekomen. Na vijf minuten spelen kregen de gastheren een strafschop waarna de stand op 2-2 gebracht werd. Jodan Boys was nog dicht bij de 2-3. Op aangeven van Kees Graafland kon Sander van Gool de bal eenvoudig binnen werken. Hij wist de bal echter voor open doel over te werken. Vlak voor tijd kwam Daniel da Cruz nog in het veld voor Remco de Rijk. Helaas wist Jodan Boys niet meer te scoren waarna strafschoppen uitkomst moesten bieden. Mo Bellahcen had een zwakke inzet waardoor de eerste penalty voor Jodan Boys gemist werd. Ook VVSB miste nog een penalty, waarna ook Sander van Gool miste, waardoor Jodan Boys uiteindelijk strandde in de tweede ronde.
Jodan Boys kan zich door deze uitschakeling gaan concentreren op de competitie en de RTV Rijnmond Cup. Komende zaterdag speelt koploper Jodan Boys een belangrijke wedstrijd. Behalve de koppositie staat ook de eerste periodetitel op het spel. Bij winst op Huizen is Jodan Boys hiervan verzekerd en mag het aan het einde van het seizoen gaan spelen voor promotie naar de Topklasse. Bij gelijkspel is men afhankelijk van de wedstrijd ODIN '59 - Ter Leede.

Statistieken wedstrijd:
22-10-11: VVSB*                - Jodan Boys            2- 2  ( 1- 2)
Doelpunten:   9 Duindam                     27 Leroy Brank
             50 van Zeijl (p)               30 Remco de Rijk
Geel:        Headley                        Leroy Brank
             v/d Sloot                      Jan Willem Schep
Rood:        -
Toesch.:     ?

Bijzonderheden: * VVSB wint na strafschoppen
Opstelling Jodan Boys: Michael de Leeuw, Maarten Cieremans, Mark Veerman, Ahmed Ali,

Jan Willem Schep, Osvaldo de Pina, Remco de Rijk (84' Daniel da Cruz), Leroy Brank,

Sander van Gool, Kees Graafland, Mo Bellahcen.