Jodan Boys veteranen winnen van ONA veteranen

28-04-2014 20:21

Afgelopen vrijdag speelde een team van Jodan Boys veteranen tegen een veteranen elftal van vv ONA. Bij Jodan Boys deden onder andere Rob Vuijk, Ard Keus, Edwin de Frankrijker, Hendrik Jan Verzijl en Ard Blok mee.

De wedstrijd begon wat later doordat de spelers van Jodan Boys nog geen tenue hadden. Nadat de tenues er waren kon de wedstrijd beginnen. Jodan Boys wist in de eerste helft op voorsprong te komen. Uit een corner kopte Peter Molenaar de bal achter ONA doelman John Swart. Ook had ONA in de eerste helft een aantal kansen, maar keeper de Frankrijker wist een doelpunt te voorkomen, soms zelfs op fraaie wijze.

 

De veteranen van vv ONA grijpen de rust aan om de tactiek voor de tweede helft aan te passen.

 

Na de thee kon ONA proberen de voorsprong van Jodan Boys ongedaan te maken. Jodan Boys wist echter na een paar minuten in de tweede helft door te stomen en er een 3-0 voorsprong van te maken. Eerst schoot Marco Heijstek de bal feilloos in de kruising. Deze bal was onhoudbaar voor keeper Swart. Niet veel later viel de 3-0. Goed voorbereidend werk van Ard Keus. Hij gaf de bal na een sprint af op Ard Blok, die het kunstje nog niet verleerd was.

 

tn 25-04-14 (7)

Dreigende wolken, gevolgd door regen en onweer zorgen ervoor dat de wedstrijd tijdelijk stil ligt.

 

Inmiddels pakten dreigende wolken zich samen boven sportpark Oosterwei en werd er besloten om de wedstrijd tijdelijk stil te leggen na enkele rake klappen. Na een korte pauze werd de wedstrijd uitgespeeld. In het restant maakte Gerard Hofstede de eretreffer namens ONA en bracht de stand op 3-1.

Vermoedelijk is de return van deze wedstrijd in augustus of september. ONA heeft al aangegeven zich graag te willen revancheren.

De veteranen van Jodan Boys en ONA gezamelijk op de foto voor aanvang van de wedstrijd.