Jodan Boys wint in matige wedstrijd van SHO

13-08-2011 17:57

Jodan Boys heeft vandaag in een matige wedstrijd met 4-3 van tweedeklasser SHO gewonnen.
Op een regenachtig sportpark Oosterwei waar toch nog zo'n 300 toeschouwers aanwezig waren was het vooral in het eerste half uur nog aftasten voor beide partijen. Het tempo was nog niet erg hoog en er waren een aantal spaarzame kansen voor Jodan Boys. Na 25 minuten spelen was er een, waarschijnlijk als voorzet bedoeld, schot van Adil Akanoui dat net voor de paal langs het doel ging. Na ruim een half uur spelen zag ook trainer Akerboom dat er iets moest gebeuren. Hij bracht oa Jesse Kok, Ahmed Ali, Mo Bellahcen en Kees Graafland in het veld.
Ondanks het feit dat Jodan Boys vanaf dat moment beter ging spelen, was het SHO dat de openingstrefferd op het scorebord mocht zetten. Echter binnen 3 minuten tijd was Jodan Boys weer op voorsprong gekomen dankzij treffers van Bellahcen en da Cruz. Uiteindelijk zette Gino Mulder die vlak daarvoor nog een gele kaart kreeg de 3-1 op het bord dankzij een mooie slalom door het strafschopgebied.

Na rust kwam SHO dankzij een knullige actie van, de niet erg sterk spelende, Ahmed Ali met de aansluitingstreffer.
Jodan Boys probeerde aanvallen om te zetten in doelpunten, maar slaagde daar niet in. Na bijna een uur spelen werden er weer een paar wissels doorgevoerd. Leroy Brank, Sander van Gool en Mick van der Kaa kwamen onder andere weer terug in het elftal.
Met nog nog ruim een kwartier spelen mocht Jodan Boys een vrije trap nemen vlak buiten het strafschopgebied. Osvaldo de Pina knalde de bal via de onderkant van de lat achter de doelman.
Lang kon Jodan Boys niet genieten van de goal. Ongeveer zes minuten later was het een aanvaller van SHO die vlak voor het doel een balletje kon intikken terwijl Michael de Leeuw aan de grond genageld leek.
Hierna probeerde Jodan Boys nog met een aantal uitvallen een doelpunt te realiseren, echter de tijd hiervoor was te kort.

Een mager resultaat, waarbij aangetekend mag worden dan de 4-3 niet echt een realistische weergave van de verhoudingen op het veld was.
Komende dinsdag speelt Jodan Boys in Leidschendam de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar de KNVB beker West II en de competitie tegen zondag Hoofdklasser RKAVV. Deze wedstrijd begint om 20:00 op sportpark de Kastelenring.

Statistieken wedstrijd:
13-08-11: Jodan Boys           - SHO                   4- 3  ( 3- 1)
Doelpunten:  39 Mo Bellahcen                37 Geert Bakker
             40 Daniel da Cruz              46 Steven van Vliet
             45 Gino Mulder                 81 Jan Jaspers
             74 Osvaldo de Pina
Geel:        Gino Mulder
Rood:        -
Toeschouw.:  300
Opstelling Jodan Boys: Michael de Leeuw, Maarten Cieremans (58' Mick van der Kaa), Mick van der Kaa (33' Jesse Kok),
                      Mark Veerman (33' Ahmed Ali), Tim Roggeveen (58' Mark Veerman), Bram van Loon (58' Leroy Brank),
                      Gino Mulder (58' Adil Akanoui), Leroy Brank (33'Osvaldo de Pina),
                      Daniel da Cruz (58' Sander van Gool), Sander van Gool (33'Kees Graafland),
                      Adil Akanoui (33' Mo Bellahcen).