Jodan Boys wint laatste generale overtuigend!

16-08-2011 23:09

Jodan Boys heeft vandaag de laatste oefenwedstrijd in de aanloop naar de competitie met 1-4 gewonnen van gepromoveerd zondag Hoofdklasser RKAVV.
Jodan Boys reisde vanavond af naar Leidschendam zonder Maarten Cieremans, Mick van der Kaa, Kelvin Potuijt, Michael van Bilsen en Adil Akanoui.
Jodan Boys begon fel aan de wedstrijd en dit resulteerde al snel in een doelpunt van Sander van Gool. Nog geen minuut later had van Gool wederom een goede kans op een treffer.
Vooral in de eerste 20 minuten domineerde Jodan Boys en hadden Sander van Gool, Mo Bellahcen en Leroy Brank een aantal grote mogelijkheden om de score uit te bouwen.
Na bijna 25 minuten spelen ging Marvin Straver in de fout door een bal te zwak richting zijn verdediging te spelen. Gelukkig liep dit goed af en was er uiteindelijk de kans voor Kees Graafland aan de andere kant, echter hij faalde in de afronding.
Nog geen minuut laterr was het RKAVV wat de gelijkmaker achter Marvin Straver in de netten wist te krijgen. Op zich geen onverdiende aangezien RKAVV een sterke fase doormaakte.
Toch kwam Jodan Boys na deze treffer weer een beetje terug. Uiteindelijk was het Daniel da Cruz die Jodan Boys weer op voorsprong bracht zo'n 8 minuten voor de rust.
Voor rust had RKAVV nog een aardige kans maar sluitpost Straver kreeg de bal uiteindelijk recht in de handen.
Na rust waren er een aantal wissels. Gino Mulder, Jan Willem Schep en Mark Veerman kwamen in het veld.
Jodan Boys was in de tweede helft beter dan RKAVV dat er bijna niet meer uit kwam en Marvin Straver had weinig te doen in de tweede helft. Vooral de snelle 'wezel' Gino Mulder kroop door elk gat in de defensie. Jodan Boys miste echter een aantal keer in de afronding waardoor de score nog niet verder uitgebouwd kon worden.
Uiteindelijk kwam ook Osvaldo de Pina nog in het veld voor da Cruz.
Leroy Brank en Sander van Gool wisten uiteindelijk de score uit te bouwen naar 1-4 in de 74e en de 77e minuut. Leroy Brank kreeg de bal aangespeeld in het strafschopgebied van Mulder die hiermee zijn waarde meer dan bewees. Mulder was overigens nog dicht bij een treffer, hij faalde echter in een één op één situatie met de keeper van RKAVV.
Al met al een goede generale tegen een ploeg die in de oefenreeks wist af te rekenen met Quick Boys, Excelsior Maassluis en Scheveningen.
Enige smetje op de wedstrijd was uiteindelijk het wegsturen van Osvaldo da Pina wegenens commentaar op de leiding. Hiervoor ontving hij overigens geen kaart.

Komende zaterdag is de eerste serieuze wedstrijd een feit. Jodan Boys gaat dan op bezoek bij zondag hoofdklasser Westlandia in de eerste ronde van de KNVB beker voor amateurs in district west II. De wedstrijd begint om 14:00 in plaats van de eerder aangegeven tijd van 17:00 !!!

Statistieken wedstrijd:
16-08-11: RKAVV                - Jodan Boys            1- 4  ( 1- 2)
Doelpunten:  27 ?                            4 Sander van Gool
                                            37 Daniel da Cruz
                                            74 Leroy Brank
                                            77 Sander van Gool
Geel:        -
Rood:        -
Toeschouw.:  120
Opstelling Jodan Boys: Marvin Straver, Mitchel Verkaik, Jesse Kok, Ahmed Ali (46' Mark Veerman), Tim Roggeveen, Bram van Loon, Daniel da Cruz (65' Osvaldo de Pina), Leroy Brank, Sander van Gool, Kees Graafland (46' Jan Willem Schep), Mo Bellahcen (46' Gino Mulder).