Jodan Boys wint nu wel van Swift

03-07-2016 14:45

Jodan Boys heeft gisteren de oefenwedstrijd tegen zaterdag Hoofdklasser Swift wel weten te winnen. Nadat het vorige week in een eerder oefenduel 2-2 werd, zegevierde Jodan Boys nu met 0-2. Met rust was het nog 0-0 in Amsterdam, maar tien minuten na rust verschalkte een eigen speler van Swift zijn goalie. Twee minuten later maakte Mitchel Heerkens er 0-2 van en dat bleek tevens de eindstand.

 

Trainer Dennis van den IJssel had gisteren een aantal wijzigingen in de basisopstelling. Dirk Pieter Rietveld en Anouar Chairi begonnen achterin. Don Mimpen en Roald Heerkens ontbraken in de basis. Ook Romario Dos Santos begon in de basis.

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en leek al vroeg in de wedstrijd op voorsprong te komen. Na zeven minuten spelen moest Straver vissen, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Vlak daarna laat Jodan Boys zien dat het ook gevaar kan stichten. Levi Marengo en Martijn Jansen staan aan de basis van een snelle aanval, maar de uiteindelijke voorzet mist precisie.

Beide ploegen zijn aardig in evenwicht, maar toch kreeg Swift tien minuten voor rust nog een goede kans op een treffer. De bal kwam echter in de handen van Straver terecht.

Na rust is een snelle aanval van Jodan Boys na bijna tien minuten spelen de basis voor de voorsprong van Jodan Boys. De goal kwam echter niet op naam van een Gouwenaar, maar doordat het been van een Amsterdammer er nog tussenzit wordt het een eigen goal. Maar toch zal een treffer door een Jodan Boys speler zelf niet lang op zich laten wachten. Mitchel Heerkens zet Jodan Boys twee minuten later al op 0-2.

Heerkens wordt vlak daarna vervangen door Luca Troiano, maar mag na een aantal andere wissels zelf weer terug het veld in als Bradley el Idrissi tien minuten voor tijd geblesseerd af moet haken.

De voorsprong komt niet meer in gevaar en Jodan Boys wint de laatste oefenwedstrijd van deze eerste oefenperiode. De Boys gaan nu drie weken genieten van vakantie en dan start eind juli de training weer. Op zaterdag 30 juli speelt Jodan Boys weer een oefenwedstrijd tegen derde divisionist fc Lisse.

 

Statistieken wedstrijd:

02-07-16: Swift                - Jodan Boys         0- 2  ( 0- 0)

Doelpunten: 55 Onbekende speler (ed), 57 Mitchel Heerkens

Gele kaart:  -

Rode kaart:  -

Toeschouw.:  ?

Opstelling Jodan Boys: Marvin Straver Anouar Chairi (75' Wim de Jong), Dirk Pieter Rietveld, Bram van Loon, Martijn Jansen, Leroy Brank, Rayvano Salhuteru (75' Kevin Quint), Levi Marengo, Bradley el Idrissi (83' Mitchel Heerkens), Romario Dos Santos, Mitchel Heerkens (60' Luca Troiano).

02-07-16: Swift                - Jodan Boys         0- 2  ( 0- 0)
Doelpunten:                                55 Onbekende speler (ed)
                                           57 Mitchel Heerkens
Gele kaart:  -
Rode kaart:  -
Toeschouw.:  ?
Opstelling Jodan Boys: Marvin Straver Anouar Chairi, Dirk Pieter Rietveld,
                       Bram van Loon, Martijn Jansen, Leroy Brank,
                       Rayvano Salhuteru, Levi Marengo,
                       Bradley el Idrissi (83' Mitchel Heerkens), Romario Dos Santos,
                       Mitchel Heerkens (60' Luca Troiano).