Jodan Boys wint van Topklasser Scheveningen (0-1)

11-01-2014 16:01

Jodan Boys heeft vanmiddag op het trainingskamp in Mas Palomas (Gran Canaria) een oefenwedstrijd gespeeld tegen Topklasser Scheveningen. Jodan Boys zegevierde uiteindelijk met 0-1 dankzij een vroege goal van Mo Bellahcen.

 

Dennis van den IJssel en MIchiel Sol in overleg.

 

Onder leiding van het nieuwe trainersduo Dennis van den IJssel en Michiel Sol trad Jodan Boys vanmiddag om 12:00 lokale tijd aan tegen zaterdag Topklasser Scheveningen. Gezien het warme weer (29 graden) werd er drie keer een half uur gespeeld en mochten alles spelers speelminuten maken.

Jodan Boys begon goed aan het eerste deel van de wedstrijd. Vooral het eerste kwartier speelde Jodan Boys sterk en zette het veel druk op het doel van Samin Beeldsnijder. Dit resulteerde na iets meer dan tien minuten spelen in een treffer door Mo Bellahcen. Na goed voorbereidend werk van Mitchel Heerkens, lieten zij Ferry de Jong en uiteindelijk Samir Beeldsnijder kansloos.

 

De selectie druk bezig met de training onder heerlijke omstandigheden op Gran Canaria.

 

Aan het einde van het eerste deel van de wedstrijd werd Scheveningen al wat sterker, iets wat in het tweede deel van de wedstrijd voor meer gevaarlijke situaties zorgde. Scheveningen wist echter niet tot scoren te komen in deze sterkere fase.

Ook in het derde deel van de wedstrijd, waarin onder andere Yassire Hamdani, Jesse Branderhorst en Jan Willem Schep speelminuten maakten, bleef Jodan Boys uiteindelijk overeind.

 

Zo boekt de kersverse trainer Dennis van den IJssel toch al snel zijn eerste succesje in het nieuwe jaar en kan er misschien met enig vertrouwen uitgekeken worden naar de eerste competitiewedstrijd na de winterstop, volgende week tegen Smitshoek.