Jodan Boys zakt één plaats op de ranglijst zonder te spelen.

20-10-2012 16:43

Jodan Boys hoefde vandaag niet in actie te komen in de Topklasse. Wel stonden er in de Topklasse twee wedstrijden op het programma. De beide hekkensluiters DETO Twenterand en Excelsior '31 namen het op tegen respectievelijk GVVV, dat de koppositie kon overnemen van Barendrecht en tevens de eerste periode kon binnenslepen, en middenmoter Capelle.

 

DETO Twenterand - GVVV

Bij de wedstrijd DETO - GVVV stond veel op het spel. DETO kon weer eens punten halen aangezien het nog steeds onderaan stond en GVVV kon de koppositie van Barendrecht overnemen als het won in Vriezeveen.

Na een 0-0 ruststand kwam de thuisploeg na ruim tien minuten spelen op voorsprong dankzij een doelpunt van Jeffrey Wesselink. GVVV stelde uiteindelijk orde op zaken door twee keer vlak achter elkaar te scoren en zo de stand om te buigen in een 1-2 voorsprong. Uiteindelijk bleef deze stand op het bord staan waarna GVVV dus de nieuwe koploper is in de Topklasse. Ook staat GVVV na tien wedstrijden aan kop waardoor zij de eerste periode in de wacht slepen.

 

Capelle - Excelsior '31

In Capelle stond er vooral voor Excelsior '31 veel op het spel. Zij staan met vier punten één na laatste en lijken dicht bij degradatie. Uiteindelijk stond er na 45 minuten een 0-0 stand op het scorebord. Lang zag het er naar uit dat deze stand ook de eindstand zou worden, maar met nog een kwartier op de klok zet Peter de Lange de thuisclub op voorsprong. Capelle probeert de stand nog uit te breiden, maar Excelsior '31 blijft nog lang een kans maken om langszij te komen. Dit lukt de bezoekers echter niet en vlak voor het eindsignaal krijgt Excelsior '31 speler Voskuhler zijn tweede gele kaart in de wedstrijd.

Capelle gaat dankzij de winst Jodan Boys voorbij op de ranglijst en staat nu achtste. Jodan Boys zakt dus naar plaats negen.

 

Klik hier voor de stand en het programma voor volgende week in de Topklasse.

 

Jodan Boys speelt overigens komende dinsdag al weer een wedstrijd. Dan nemen zij het in de districtsbeker op tegen HVC '10 in Hoek van Holland. Klik hier voor de voorbeschouwing van deze wedstrijd.