Jodan Boys zakt weer een plaats op de ranglijst

26-04-2013 06:25

Jodan Boys is gisteren weer een plaatsje gezakt op de ranglijst. Spakenburg wist namelijk verrassend de inhaalwedstrijd tegen Katwijk op eigen veld met 4-1 te winnen. Hierdoor staan sc Genemuiden, Spakenburg en Jodan Boys dus in punten gelijk (32) en bezetten respectievelijk de 13e, 14e en 15e plaats in de Topklasse. Het doelsaldo van Genemuiden en Spakenburg is een stuk beter dan dat van Jodan Boys.

De veilige twaalfde plaats ligt nog binnen bereik van Jodan Boys. Excelsior '31, wat die plaats bezet houdt, heeft 34 punten. De komende weken is Jodan Boys dus mede afhankelijk van de resultaten van de andere clubs onderin. Gezien de verrassende uitslagen van de afgelopen weken, waarin de teams onder Jodan Boys opeens veel punten haalden, zal dit nog moeilijk worden.

De eerstvolgende wedstrijd voor Jodan Boys, is de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Dan komt Rijnsburgse Boys op bezoek in Gouda. Komende zaterdag wordt er alleen een restant van de wedstrijd HHC Hardenberg - GVVV uitgespeeld bij een 1-0 stand.

 

Klik hier voor de stand en het restantprogramma in de Topklasse.