Jodan Boys zwaar onderuit bij Kozakken Boys

10-02-2013 13:20

Jodan Boys heeft zaterdag wederom een grote nederlaag moeten incasseren. In Werkendam werd er bij Kozakken Boys met maarliefst 5-0 verloren.

De ploeg van Patrick Akerboom begon nog redelijk aan de wedstrijd en kreeg in de openingsfase een paar kleine kansen via Cieremans en Mitchel Heerkens. Al snel sloeg het spel om en was het Kozakken Boys dat de boventoon voerde. Na twintig minuten spelen maakte Irilmazilek zijn eerste van de middag, gevolgd door de tweede, ruim tien minuten later.

Jodan Boys ging met een 2-0 achterstand de rust in.

1380794

Marvin Straver, hier nog met de bal klemvast, moest weer vijf tegentreffers incasseren.

 

Na rust leek het er op dat Jodan Boys snel op zoek zou gaan naar de aansluitingstreffer. Maar toen Itilmazilek zijn derde er na drie minuten in schoot was de wedstrijd definitief verloren. Jodan Boys kwam net als vorige week de klap niet te boven en moest in Kozakken Boys haar meerdere erkennen. Uiteindelijk pakten ook Sjoerd van der Waal en Leon Bot hun doelpunt mee en brachten de eindstand op 5-0.

1380753

Leroy Brank en Yildrim in gevecht om de bal.

 

 

Voor Patrick Akerboom is het na twee grote nederlagen de vraag hoe hij het tij kan gaan keren. Zonder Kees Graafland en Thomas Verheijdt, lijkt het elftal momenteel veel moeite te ondervinden. In ieder geval hebben de kleine verschuivingen her en der niet tot het gewensde resultaat geleid.

Volgende week zaterdag speelt Jodan Boys thuis tegen HHC Hardenberg, dat volop bovenin de Topklasse meedoet. Eerder dit seizoen werd het in Hardenberg 3-1 voor de plaatselijke HHC.

Komende dinsdag speelt Jodan Boys nog een uitwedstrijd tegen Hoofdklasser Zwaluen uit Vlaardigen. Deze wedstrijd in de tweede ronde van de voetbal Rotterdam Cup begint op 20:00.

 

 

Klik hier voor de uitslagen, stand en het programma in de Topklasse.

 

 

Statistieken wedstrijd:

 

02-02-13: Kozakken Boys        - Jodan Boys            5- 0  ( 2- 0)
Doelpunten:  21 Arif Irilmazilek
             33 Arif Irilmazbilek
             48 Arif Irilmazbilek
             63 Sjoerd van der Waal
             74 Leon Bot

Gele kaart:  Mohammed Hammuti               Tim Roggeveen
Rode kaart:  -
Toeschouw.:  1000
Opsteling Jodan Boys: Marvin Straver, Maarten Cieremans, Jesse Kok, Mark Veerman,

                      Tim Roggeven (63' Ahmed Ali), Bram van Loon,
                      Gino Mulder (60' Adil Akanaoui), Leroy Brank, Remco de Rijk,
                      Mitchel Heerkens, Mo Bellahcen.