Laatste training voor oefenwedstrijd tegen VVSB

27-07-2012 08:05

Gisteren stond de ploeg van trainer Patrick Akerboom wederom op het veld voor een training. Het betrof hier de laatste training voor de eerste oefenwedstrijd tegen VVSB, die morgen in Noordwijkerhout wordt gespeeld.


De gehele selectie, met uitzondering van Osvaldo de Pina, Remco de Rijk (vakantie), Gino Mulder (geblesseerd) en Diego Liefden (geblesseerd) stond om 20.15 op het kunstgras om de vierde training na de vakantie te starten. Ook Jesse Branderhorst en Don Mimpen uit de A1 trainden met de selectie mee. Zij speelden ook in juni al mee met het Ghana Gouda toernooi. Ook goed om te zien was dat Mitchel Heerkens weer volledig meetrainde en ook Peter Graafland weer bij de groep zit. Verder trainde Mick van der Kaa nog apart met hersteltrainer Evert van de Steeg.

Na het nodige warmlopen werd de groep opgesplitst en ging de één groep een partijtje afwerken, waarbij oa Jesse Kok een aantal keer leuk het net wist te vinden. De andere groep deed diverse andere oefeningen. Na deze aparte sessies werden er een aantal rondes gelopen en mochten Adil Akanaoui en Thomas Verheijdt nog wat extra lopen.
Over de opstelling van zaterdag leek nog weinig zichtbaar. Vermoedelijk zal Patrick Akerboom veel spelers laten spelen in de eerste oefenwedstrijd. In ieder geval zullen Osvaldo de Pina, Remco de Rijk, Gino Mulder, Diego Liefden en Mick van der Kaa niet spelen.
De wedstrijd begint morgen om 14:30 op sportpark de Boekhorst in Noordwijkerhout.
Verder speelt Jodan Boys volgende week zaterdag nog tegen eersteklasser RCL in Leiderdorp en ontvangt het dinsdag 7 augustus zondag Hoofdklasser Alphense Boys en zaterdag 11 augustus komt eersteklasser SHO nog op bezoek.