Laatste uitwedstrijd voor Jodan Boys dit seizoen

04-05-2017 20:26

Aankomende zaterdag staat voor Jodan Boys de laatste uitwedstrijd van dit seizoen op het programma. Jodan Boys gaat dan op bezoek bij de nummer zes op de ranglijst, Ajax.

Het gat tussen beide ploegen bedraagt momenteel zeven punten, een verschil dat met twee wedstrijden te gaan niet meer in te halen is. Jodan Boys kan dit seizoen dan ook niet hoger dan de zevende plaats bezetten, een plek die nu nog voor Hoek is. Hoek speelt overigens nog maar 1 wedstrijd, namelijk uit bij Jodan Boys, kortom de Boys hebben alles in eigen hand om plaats zeven veilig te stellen.

Ajax is inmiddels ook wel uitgespeeld. De nacompetitie kan de ploeg wel uit het hoofd zetten. De tweede periode lijkt onhaalbaar en ook een eindklassering bij de eerste vier is bijna niet meer mogelijk. Kortom een wedstrijd tussen twee ploegen die weinig meer hebben om voor te spelen behalve de hoogst haalbare eindklassering.

Jodan Boys was vorige week vrij en Ajax verloor kostbare punten thuis tegen Smitshoek. Juist deze punten hadden de ploeg in de race kunnen houden voor een plaats in de nacompetitie, maar Smitshoek speelde voor de laatste strohalm om de nacompetitie te ontlopen en met succes. De ploeg van toekomstig Jodan Boys spelers Leona en Fonseca won met 3-1.

Laten we hopen dat Jodan Boys de laatste twee wedstrijd nog even kan vlammen om zo de zevende plaats veilig te stellen en met een goed gevoel richting de afsluiting van dit seizoen te gaan.

De wedstrijd van komende zaterdag op sportpark de Toekomst begint om 14:30 en staat onder leiding van scheidsrechter W.M. Kieft.

 

Verder staan komende zaterdag de volgende wedstrijden op het programma:

Argon - Ter Leede

DFS - Smitshoek

Noordwijk - Achilles Veen

Sliedrecht - fc Breukelen

Spijkenisse - RVVH

Zwaluwen - Swift

Hoek vrij