Loting tussenronde RTV Rijnmond Cup

01-11-2012 19:10

Afgelopen dinsdag zijn de resterende wedstrijden in de RTV Rijnmond Cup in de eerste ronde gespeeld. Dit op uitzondering van de wedstrijd 's-Gravendeel - Nieuwenhoorn. Deze wedstrijd wordt komende woensag gespeeld.
Afgelopen dinsdag werd er na de wedstrijd Zestienhoven - VOC (5-1) direct geloot voor de tussenronde die gepland staat voor dinsdag 27 november 2012. In deze tussenronde worden in regio slechts twee wedstrijden gespeeld. Dilettant moet het thuis opnemen tegen VVK '68 en HVC '10, de club die door Jodan Boys met 0-1 verslagen werd in de tweede ronde van de KNVB districtsbeker, krijgt Steeds Hoger op bezoek.
In regio 2 komen meer clubs in actie. Hier moeten totaal 18 clubs negen plaatsen in ronde twee gaan verdelen. In deze tussenronde komen voor regio 2 onder andere Hoofdklasser RVVH en Smitshoek (titelverdediger) in actie.

De loting voor de tweede ronde zal, voor zover bekend, op dinsdag 27 november plaatsvinden. De wedstrijden in de tweede ronde zijn gepland voor dinsdag 11 december.