Loting tweede ronde RTV Rijnmond Cup

24-10-2012 11:22

Komende dinsdag worden de laatste twaalf wedstrijden in de eerste ronde van de RTV Rijnmond Cup afgewerkt. Hiervan staat nog één wedstrijd op het programma in regio 1. Na deze wedstrijd tussen Zestienhoven en VOC zal de loting voor de tussenronde en de tweede ronde verricht worden.
In deze tussenronde zullen zes clubs uit regio 1 en achttien clubs uit regio 2 moeten gaan bepalen wie er alsnog in de tweede ronde mag spelen. Door deze tussenronde komt het totaal aantal clubs per regio straks uit op 32. De tussenronde staat nu gepland voor dinsdag 27 november en de tweede ronde zal op dinsdag 11 december gespeeld worden.

Gisteren kwamen er ook weer een aantal clubs uit regio 2 in actie voor de eerste ronde. Titelverdediger Smitshoek won eenvoudig bij Maasstad Tediro met 1-14. De verliezend finalist van de vorige editie, PFC, won met 0-3 van Melissant. Dit deden zij zonder ook maar één keer doel te treffen. Melissant verloor namelijk reglementair aangezien zij zich teruggetrokken hebben uit het toernooi. Overigens had in regio 1 ook één club zich teruggetrokken. Hierdoor won BVCB reglementair van Lekkerkerk.
Gisteren kwam hoofdklasser RVVH tot een 7-0 overwinning op zaterdag derdeklasser CVV Mercurius.