Mo Bellahcen gehuldigd na kampioenschap

22-05-2013 20:02

Mo Bellahcen is vorige week in het stadskantoor in Gouda samen met zijn teamgenoten van Watergras 1 gehuldigd. De speler van Jodan Boys 1 werd met zaalvoetbalclub Watergras kampioen in de Topklasse B. Na de Eredivisie en de Eerste divisie is dit het derde niveau in het zaalvoetbal in Nederland. Ook oud Jodan Boys speler Soufine Chairi speelt voor de club en werd ook gehuldigd.

Watergras speelde overigens al eerder op hoog niveau. In het seizoen 2010/2011 werd de club zelfs kampioen van de Eredivisie, toen nog het tweede niveau in Nederland onder de Topdivisie. Sinds afgelopen seizoen zijn de namen van de competities gelijk getrokken met het veldvoetbal, waardoor er een Eredivisie, Eerste divisie, Topklasse en Hoofdklasse is ontstaan. In 2011 werd Watergras in sporthal de Mammoet kampioen tegen sc Noordzee, maar trok zich vervolgens terug uit de play-offs voor promotie naar de Topdivisie (nu Eredivisie).

Watergras begon het seizoen daarop met een bijna geheel nieuw team zelfs een aantal niveaus lager in de Hoofdklasse (toen het vierde niveau). Watergras promoveerde toen uiteindelijk naar de Topklasse en gaat komend seizoen dus spelen in de Eerste divisie.

 

Uiteraard wensen wij Watergras komend seizoen veel succes toe!