Nacompetitie Hoofd- en Topklasse

25-05-2012 08:55

Morgen staan er weer een groot aantal wedstrijden in de nacompetitie op het programma. Voor promotie naar de Topklasse zijn nog 7 club in de race, nadat eerder ODIN '59, ASWH en WHC uitgeschakeld zijn.
In de Hoofdklasse A gaan Huizen en Ter Leede uitmaken wie de klasseperiodekampioen wordt. Ter Leede moet winnen van Huizen om zich te plaatsen voor de halve finale in deze nacompetitie. Huizen heeft aan een gelijkspel al genoeg om klasseperiodekampioen te worden en zo door te gaan naar de halve finale.
In de Hoofdklasse B gaat RVVH op bezoek bij Kozakken Boys. Voor RVVH geldt hetzelfde als Huizen, bij gelijk spel mogen zij zich al gaan opmaken voor de halve finale. Voor Kozakken Boys is de opdracht eenvoudig: Winnen! Kozakken Boys maakte, ondanks het verlies tegen ASWH (4-3), een sterke indruk in de eerste nacompetitiewedstrijd. RVVH moet dus oppassen voor deze sterke tegenstander.
In de Hoofdklasse C gaat Berkum op bezoek bij ACV (Assen). ACV won de eerste wedstrijd eenvoudig bij WHC (0-2) en Berkum kwam in een waar spektakel tegen WHC tot 4-4. Dit terwijl de Berkummers tien minuten voor tijd nog met 2-4 achter stonden. ACV heeft aan een gelijkspel al genoeg om zich te plaatsen voor de halve finale van de nacompetitite, Berkum moet winnen.

Na deze wedstrijden op zaterdag, ziet het programma voor dinsdag 29 mei er als volgt uit:
1. ACV/Berkum - Huizen/Ter Leede
2. Harkemase Boys - Kozakken Boys/RVVH

Op zaterdag 2 juni zijn de returns:
1. Huizen/Ter Leede - ACV/Berkum
2. Kozakken Boys/RVVH - Harkemase Boys

Op zaterdag 9 juni is de finale. De winnaar speelt volgend seizoen in de Topklasse:
Winnaar 1 - Winnaar 2