Oud Jodan Boys spits speelt zich in de kijker bij BVO's

09-12-2013 19:22

Oud Jodan Boys speler Thomas Verheijdt lijkt zijn doel te gaan verwezelijken. De 21-jarige spits uit Zoetermeer verliet Jodan Boys aan het einde van vorig seizoen nadat Jodan Boys degradeerde uit de Topklasse. De spits had zijn zinnen gezet op een ander club in de Topklasse om zich zo in de kijker te kunnen spelen bij een BVO.

De spits kwam uiteindelijk terecht in Spakenburg bij IJsselmeervogels, waar hij al snel belangrijk werd. Zo maakte Verheijdt in de tweede ronde van de KNVB beker de winnende treffer tegen Helmond Sport (3-2) in de verlenging en ook in de derde ronde was Verheijdt belangrijk. In Emmen maakte hij tegen de plaatselijke fc de 1-1, de 2-2 en gaf hij de assist op de 2-3. Volgende week donderdag kan Verheijdt zich helemaal in de kijker spelen als IJsselmeervogels in de 1/8 finale Ajax op bezoek krijgt. Verheijdt scoorede in de Topklasse overigens ook al negen keer.

Hoewel de belangstelling er wel is uit het betaald voetbal, is deze volgens Verheijdt in de Gooi en Eemlander nog niet concreet. Toch lijkt het een kwestie van tijd voordat de belangstelling wel concreter zal worden. De spits heeft momenteel nog een 1-jarig contract bij IJsselmeervogels, dat aan het eind van dit seizoen afloopt. Of IJsselmeervogels kan en wil verlengen met de spits is nog niet bekend, maar bij eventuele interesse vanuit het betaald voetbal zal dit heel moeilijk zijn voor de Spakenburgse club.

 

Verheijdt speelde voor Jodan Boys in 15 competitiewedstrijden, waarin hij 7 treffers achter zijn naam mocht schrijven.