Patrick Akerboom tekent bij!

27-01-2012 17:31

Het hing al even in de lucht, maar eindelijk is het hoge woord er uit. Patrick Akerboom tekent bij als hoofdtrainer van Jodan Boys!
Patrick Akerboom die momenteel aan zijn eerste volledige seizoen als hoofdtrainer van Hoofdklasser Jodan Boys actief is heeft met het bestuur een overeenkomst voor twee seizoenen getekent.
Akerboom die in 2009 begon als assistent onder Willem den Besten, bleef in deze functie nadat de Besten Jodan Boys verliet en Peter Klomp het roer overnam. Onder Peter Klomp draaide Jodan Boys slecht en uiteindelijk werd diezelfde hoofdtrainer per 1 maart vorig jaar op non-actief gezet waarna Akerboom het roer overnam.
Dit bleek een goede zet en het vertrouwen van de spelers steeg weer onder Akerboom. Uiteindelijk wist Jodan Boys zich veilig te spelen in de Hoofdklasse en was het eerste succes, het winnen van de RTV Rijnmond Cup ook een feit.
Akerboom tekende voor het seizoen 2011/2012 een eenjarig contract en ziet de resultaten van Jodan Boys 1 omgezet worden in een tweejarige verbintenis.

De Voetbal Technische Commissie van de club geeft aan dat het aanstellen van Akerboom voor twee jaar de basis moet zijn voor een organisatorische stabiliteit binnen de ploeg. Ook zal Akerboom samen met de VTC een meerjarenplan opstellen met als minimale eis een stabiele Hoofdklasser te blijven met zo veel mogelijk spelers uit eigen jeugd.