Selectie voor even Keurslager

08-12-2016 16:08

Een deel van de selectie van Jodan Boys was vandaag bevorderd tot Keurslager. In Haastrecht gingen onder andere Marvin Straver, Don Mimpen, Enzo Huntink en Michel Verkaik samen met trainer Dennis van den IJssel aan de slag.

Zij moesten Keurslager Boere helpen bij het draaien van 2.000 gehaktballen. Deze gehaktballen, geserveerd op een broodje van bakkerij van Eijk moeten zorgen voor een gevulde bodem bij de supporters die meereizen naar Arnhem aankomende woensdag. Tweehonderd kilo gehakt om 2.000 ballen van 100 gram te draaien, dat was er nodig vandaag. Spelers en trainer waren duidelijk enthousiast tijdens de werkzaamheden. Dit werd gadegeslagen door de camera's van TV West, AD en SBS 6

Spelers en staf van Jodan Boys bij Keurslager Boere. (foto: Leo Radder)

 

Volgens trainer Dennis van den IJssel is elke voorbereiding goed. ,,Voor een wedstrijd als tegen Vitesse hoef je niemand te motiveren. Dat gaat vanzelf. We zijn zelf twee keer met de technische staf bij Vitesse geweest: tegen Excelsior en Zwolle, om sfeer te proeven. Een prachtig stadion met mooie grasmat en straks met 2500 Jodan Boys-supporters. Tja, wat wil je nog meer?”

 

Vanavond om 18:00 in Hart van Nederland op SBS 6 een item over de gehaktballen van Jodan Boys!