Successen 2005-2010 komen in boekvorm uit

17-01-2017 20:34

Het afgelopen jaar is geschiedenis geschreven, het was heel bijzonder. Wedstrijden in de grote KNVB-beker, met zelfs winst tegen Go Ahead Eagles en enorm veel goodwill tegen Vitesse met 2600 meegereisde en feestvierende supporters. Nu gaat 2017 opnieuw bijzonder worden, want er gaat een boek verschijnen over de buitengewone prestaties van Jodan Boys in 2005-2010. Toenmalige trainer Willem den Besten heeft het eerst willen publiceren via ‘Hard Gras’, maar toen uitgever Chris Willemse het onder ogen kreeg, werd het opgewaardeerd naar een serieus boek. In drie jaar tijd promoveerden we op een fantastische manier van de 2e klasse naar de Hoofdklasse. Je krijgt een unieke inkijk in het werk van een trainer, de ervaringen van de spelers en de plannen van de club & partners. In de hoogste amateurafdeling hielden we ons niet alleen heldhaftig staande, maar maakten we met revolutionair voetbal, ongelooflijk veel strijd en een massaal zingend publiek ontzetten veel indruk in heel Nederland. Onder de titel ‘Winnaars kun je máken’ gaat het boek op 18 maart eerst bij de club gelanceerd worden en zal het daarna in de diverse boekhandels te koop zijn.

 

 

Bij de thuiswedstrijd tegen RVVH op 21 januari zal Willem in de kantine met een ‘stand’ aanwezig zijn, dat is wel de laatste mogelijkheid voor reservering of inschrijving. De eerste 15 kunnen nog profiteren van de actieprijs (voor eerste 50) van €15,00. Daarna geldt de normale prijs van €17,50. Er bestaat de mogelijkheid om de schrijver naast een signering ook te vragen om een ‘speciale boodschap’ voorin het boek. Er zijn formulieren voor aanwezig.

Op 18 maart is er dan het gereserveerde boek te verkrijgen. Er zal nog wel een beperkt aantal boeken in de vrije verkoop beschikbaar zijn. Daarna bent u aangewezen op de reguliere boekhandels en andere verkooppunten.