Transfernieuws: Ali blijft toch, Schep terug, Akanaoui naar Zwaluwen

05-06-2013 20:27

Ahmed Ali

Vandaag is definitief gemaakt dat Ahmed Ali komend seizoen toch bij Jodan Boys zal spelen. Nadat Ali eerder had aangegeven niet in te gaan op een nieuwe aanbieding van de club, hebben er onlangs weer gesprekken plaatsgevonden met de 22 jarige Reeuwijker. Uiteindelijk heeft dit er toch toe geleid dat Ali, die nog geen nieuwe club gevonden had, volgend seizoen gewoon in Gouda voetbalt. Ahmed Ali speelde tot nu toe al twee seizoenen voor Jodan Boys. Totaal speelde hij 74 officiele wedstrijden, waarvan 48 competitiewedstrijden. In de 48 competitiewedstrijden wist de verdediger 3 keer te scoren.

 

Jan Willem Schep

Jan-Willem Schep

Vandaag is ook bekend geworden dat Jan Willem Schep weer terug komt bij Jodan Boys. Eind vorig seizoen verliet Schep Jodan Boys om het avontuur aan te gaan bij de amateurs van Feyenoord. Het avontuur bij Feyenoord werd echter van korte duur. Enige tijd geleden maakte de club bekend dat het ging stoppen met het zondagvoetbal en dat Feyenoord komend seizoen in de zaterdag vierde klasse zou gaan starten. Schep, die dit seizoen met Feyenoord nacompetitie moest spelen, degradeerde tevens uit de Hoofdklasse. Overigens kreeg Feyenoord nog wel de kans om verder te gaan in de nacompetitie doordat Achilles '29 promoveerde naar de Topklasse. De club zag uiteindelijk af van verdere deelname aan de nacompetitie aangezien het naar de zaterdag gaat.

Schep keert hierdoor weer terug naar Gouda, waar hij als vervanger voor Thomas Verheijdt gehaald is. Schep speelde afgelopen seizoen bij Feyenoord niet onverdienstelijk. Hij wist 6 treffers te maken. Schep speelde eerder al in de Hoofdklasse voor ASWH en Capelle. Hiervoor speelde Schep nog bij regiogenoot Beschop in de tweede klasse. Bij Jodan Boys speelde Schep eerder één seizoen, toen de ploeg kampioen werd in de Hoofdklasse A. Schep speelde toen 21 wedstrijden, waarvan hij 10 keer in de basis startte en 4 hele wedstrijden speelde. Schep scoorde in competitieverband 2 keer. 

 

Adil Akanaoui

Ook is inmiddels bekend geworden dat Adil Akanaoui Jodan Boys gaat verlaten voor zaterdag Hoofdklasser Zwaluwen uit Vlaardingen. Akanaoui leek komend seizoen weinig kans op speelminuten te gaan maken. Een betere kans dan de afgelopen twee seizoenen zat er voor de 21 jarige aanvaller niet in, mede door de komt van Marvin van der Pluijm en de terugkeer van Jan Willem Schep. Akanaoui kwam twee seizoenen geleden over van ADO Den Haag A1 en was daarvoor actief voor Alphense Boys. Bij Jodan Boys speelde Akanaoui 35 officiele wedstrijden, waarvan 16 competitiewedstrijden. In deze 16 competitiewedstrijden, waarin Akanaoui 15 keer als invaller binnen de lijnen kwam, wist Akanaoui niet te scoren.

Jodanboyssupporter.nl wenst Adil Akanaoui veel succes toe bij Zwaluwen in Vlaardingen!

 

Peter Graafland

Peter Graafland heeft aangegeven niet meer voor de A-selectie uit te komen. Vermoedelijk gaat Graafland, die vorig seizoen terugkeerde in de A-selectie na een jaar afwezigheid, in een lager elftal spelen. Peter Graafland speelde al 7 seizoenen in het eerste elftal. Totaal wist hij meer dan 25 competitiegoals te maken, iets wat afgelopen seizoen een stuk moeizamer ging. Dit seizoen speelde Graafland 11 competitiewedstrijden en kwam hij tot 1 treffer.

 

Jesse Branderhorst en Revelino Janga

Vorig jaar was Jesse Branderhorst al een aantal wedstrijden bij de selectie van Jodan Boys 1. Dit was voornamelijk in de voorbereiding op het Topklasse seizoen. Inmiddels is bekend geworden dat Branderhorst vanuit de B-selectie over gaat naar de A-selectie.

Verder komt de 18 jarige Revelino Janga over uit de A1. Hij moag net als Jesse Branderhorst zijn talent laten zien om zich zo in de A-selectie te spelen.

 

Selectie 2013/2014

Verder is de selectie op het eerder aangegeven vertrek van Thomas Verheijdt, Mick van der Kaa, Erwin van der Klis, Maarten Cieremans en Don Mimpen intact gebleven. Wel vinden er nog een aantal nieuwe gesprekken plaats met spelers. Reden hiervan is de degradatie uit de Topklasse.

Voorlopig ziet de A-selectie er met 23 spelers als volgt uit:

Marvin Straver, Michael de Leeuw, Michael van Bilsen, Diego Liefden, Jesse Branderhorst, Jesse Kok, Mark Veerman, Ahmed Ali, Tim Roggeveen, Bram van Loon, Osvaldo de Pina, Revelino Janga, Remco de Rijk, Gino Mulder, Leroy Brank, Marvin van der Pluijm, Mitchel Heerkens, Jorn van Lunteren, Jeroen Borsboom, Jan Willem Schep, Kees Graafland, Mo Bellahcen en Roald Heerkens