Transfernieuws

09-02-2017 07:33

foto van JodanBoyssupporter.

Nadat eerder de technische staf van Jodan Boys al verlengde, zijn nu de eerste spelersmutaties een feit.

Marvin Straver heeft zijn contract bij Jodan Boys met nog een seizoen verlengt. De Reeuwijkse keeper begint daarmee aan zijn negende seizoen in Jodan Boys 1. In 2009 stapte Straver over uit de A1 en stelde in het seizoen 2012/2013 in de Topklasse zijn basisplaats uiteindelijk veilig.

 

Tim van der Linden zal Jodan Boys aan het einde van het seizoen gaan verlaten. Van der Linden is tweede keus achter Straver en ziet een kans door terug te keren bij zondag eersteklasser Alphense Boys. Daar besloot de eerste keeper Menno de Jong over te stappen naar VVSB.

 

Ook Bram van Loon (op de foto in actie tegen Go Ahead Eagles) zal vanaf komend seizoen niet meer actief zijn in Jodan Boys 1. Van Loon, die al tien seizoenen in Jodan Boys 1 speelde. Hij maakte de opmars naar de Hoofdklasse en de Topklasse mee. Won een aantal keer de AD Groene Hart Cup, de Voetbal Rijnmond Cup en was net als alle huidige selectiespelers bij de bekerstunt dit seizoen. Bram gaat meer voorrang geven aan zijn werkloopbaan en zal een stapje terug doen.

 

Bradley el Idrissi heeft zijn contract met Jodan Boys ook verlengt met een seizoen. De Rotterdamse spits kwam vorig seizoen over van XerxesDZB en lijkt inmiddels zijn basisplaats weer in zicht te hebben.